Eieren zoeken….een eitje?

23 April 2022 / ZAVO

Op tweede paasdag was het dan eindelijk weer zover. Na twee coronajaren konden er weer eieren gezocht worden op ons sportpark. De zon liet zich van zijn beste kant zien en dat zorgde ervoor dat ruim vijftig kinderen aanwezig waren om de ruim 300 eieren terug te vinden. Naast de normaal gekleurde eieren lagen er ook vijf gouden eieren verstopt. Onder het genot van een drankje, sneetje paasbrood of een chocolade eitje werden de instructies medegedeeld. De kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 jaar konden op en rond het hoofdveld op zoek naar de eieren. De oudere kinderen mochten gaan zoeken op de velden 2 tot en met 5, en alle daarbij behorende bosranden. Net als voorgaande jaren lagen de eieren weer op de meest gekke plaatsen (dug-out, tribune, cornervlag, in molshopen etc.). Na drie kwartier zoeken was het tijd voor een versnapering in de kantine en konden de prijzen worden uitgereikt. Er werden 48 eieren niet teruggevonden, dus mocht u in de komende periode ineens stuiten op een gekleurd ei, dan bent u helaas te laat om nog een prijs op te halen. U bent dan natuurlijk welkom om volgend jaar met ons mee te doen. De supportersvereniging ZAVO had voor alle deelnemers een prijs geregeld. Voor de mooiste tekeningen en voor de vinders van de gouden eieren was een extra prijs beschikbaar. Nadat iedereen een prijs uitgezocht had, kregen de deelnemers ook nog een bellenblaas mee. Zo werd de ochtend vrolijk afgesloten.

Het bestuur van de supportersvereniging ZAVO dankt alle vrijwilligers die hebben geholpen bij de organisatie van dit mooie evenement. Een sportieve groet,

Bestuur supportersvereniging ZAVO

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief