De Grote VVOG nieuwbouw loterij gaat binnenkort van start

6 April 2022 / Algemeen

Nog even en dan gaan we weer van start met de jaarlijkse nieuwbouw loterij. De loterij maakt deel uit van het project “Op naar de Top”, de acties die we in 2019 zijn gestart om geld bij elkaar te krijgen voor onze nieuwbouwplannen.  De eerste acties waren een succes en dat dankten we aan de enorme saamhorigheid en inzet van vele vrijwilligers. Het resultaat van alle inspanning is een prachtig vernieuwd clubhuis en 10 mooie nieuwe kleedkamers. En daar mag je trots op zijn, want dat hebben we met elkaar gedaan.

Door corona hebben we de veiling twee jaar achter elkaar niet kunnen houden. Dat is jammer, maar het motiveert ons des temeer om van deze online loterij en de volgende veiling een groot succes te maken. Later dit jaar komt er weer een grote veiling, nu richten we ons eerst op de loterij.

We gaan het anders doen. In tegenstelling tot de eerdere loterijen is deze loterij voor het eerst online. Jij kunt ons helpen om zoveel mogelijk mensen in je omgeving te vragen loten te kopen. Hiermee help jij om o.a. een nieuwe tribune en verbetering van de accommodatie te realiseren.

Als je binnenkort van je leider of coördinator een appje ontvangt van de loterij, stuur die dan naar zoveel mogelijk mensen door en vraag ze loten te kopen. We hebben ruim 20 mooie prijzen. Meer informatie over de prijzen zal binnenkort volgen.

Op de website en op de speciale site van de loterij kun je straks meer informatie vinden. In de kantine en het wedstrijdsecretariaat komen ook flyers te liggen die je kunt gebruiken voor de verkoop. Op de flyer staat een QR code die je eenvoudig helpt om loten te kopen of verkopen. Blijf de site volgen en help mee om de dromen van de vereniging waar te maken.

De mensen van het veilingteam gaan bijhouden welk team de meeste loten verkoopt.
Wil je meer weten of heb je suggesties voor leuke veilingitems voor de veiling later dit jaar?
Neem dan contact op met de mensen van ons veilingteam. Ga voor meer informatie naar de website.

Kunnen we ook deze keer weer op je rekenen? Top!

Het actieteam: Ben, Wim, Jeannette, Rien, Jacolien, Alwin, Daniel, Hubert, Marco en Antonio

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief