Nieuw Hoofd Jeugdopleiding VVOG Harderwijk

6 April 2022 / Jeugdcommissie / Algemeen

Carlo Dengerink heeft aangegeven dat hij als Hoofd Jeugdopleiding onze vereniging gaat verlaten. In het nieuwe seizoen gaat hij een nieuwe uitdaging aan als Hoofd Jeugdopleiding bij voetbalvereniging GVVV.
De afgelopen 3 seizoenen heeft Carlo in een moeilijke tijd (corona) veel arbeid voor de jeugdafdeling moeten verrichten. In de onderbouw heeft dit zeker zijn vruchten afgeworpen met als gevolg een grote aanwas van jonge spelers. Het bestuur wil Carlo heel erg bedanken voor alle mooie dingen die hij voor onze verenging heeft gedaan. Carlo, heel veel succes in je nieuwe uitdaging!

In de zoektocht naar een goede vervanger zijn wij in contact gekomen met Gerrit Hup. Gerrit is in Nunspeet woonachtig en kent onze verenging heel goed.
In het verleden is hij ook Hoofd Jeugdopleiding bij VVOG Harderwijk geweest en heeft in deze periode ook zijn KNVB opleiding als Hoofd Jeugdopleiding met succes afgerond.
Gerrit heel veel zin om weer bij VVOG Harderwijk te gaan beginnen. Hij heeft al aangegeven dat VVOG Harderwijk de afgelopen jaren goede stappen heeft gemaakt en dat hij graag wil voortborduren op de weg die is ingeslagen.

Wij zijn daarom ook heel erg blij dat Gerrit vol enthousiasme de rol van Hoofd Jeugdopleiding in het nieuwe seizoen wil oppakken.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief