The Sports & Leisure Company verlengt sponsorcontract!

3 April 2022 / Sponsors

Zaterdag 26 maart werd bij de thuiswedstrijd tegen vv Staphorst door Burns Deinum van The Sports & Leisure Company en Fred Moll en Henk de Vries de verlenging van het contract met VVOG Harderwijk ondertekend.

Back to where it all started
 
SD Sportswear startte 1 mei 2011 met VVOG Harderwijk als 1e vereniging in Nederland in een Acerbis tenue. Regelmatig verlengt SD Sportswear de samenwerkingen met diverse verenigingen. Daar doet SD Sportswear het voor en zijn ze trots op.

Maar deze 4e verlenging met VVOG Harderwijk is uiteraard wel een bijzondere. De handtekeningen werden gezet onder een nieuw contract voor 3 seizoenen, waarbij SD Sportswear als kledingsponsor de gehele jeugdafdeling zal gaan sponsoren. Verder gaan ze een extra inspanning leveren aan het 1e elftal van VVOG Harderwijk.

Wij zijn enorm trots op deze samenwerking en het vertrouwen dat er tussen beide partijen is om er wederom iets moois van te maken!
 
VVOG Harderwijk is blij met deze geweldige trouwe sponsor!

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief