EHBO-ers gezocht!

31 Maart 2022 / Algemeen

EHBO'ers gezocht!

Bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal zoeken wij eerste hulpverleners (ten behoeve van het publiek en vrijwilligers). In principe verleen je geen hulp op het hoofdveld bij de spelers, tenzij hier uitdrukkelijk om verzocht wordt of afspraken over gemaakt zijn.

Heb je een geldig EHBO diploma en lijkt het je leuk om tijdens de thuiswedstrijden stand-by te zijn als eerste hulpverlener, dan zien wij graag je aanmelding tegemoet via vrijwilligers@vvog.nl.

Heb je geen EHBO diploma, maar heb je wel interesse om een cursus te volgen dan mag je je ook aanmelden. Deze cursus kan de club voor jou verzorgen. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat wij om de zoveel weken een beroep op jou doen tijdens de thuiswedstrijden van het eerste.

Graag horen wij van je.

De vrijwilligers commissie

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief