Een bijzondere sponsor in het zonnetje: Teunissen Schildersbedrijf en Glashandel BV

17 Maart 2022 / Algemeen

Een bijzondere sponsor in het zonnetje:  Teunissen Schildersbedrijf en Glashandel BV

Matthy Teunissen rolde als jonge jongen in het schildersvak. Van het één kwam het ander en het is ondertussen 20 jaar geleden dat Matthy zijn eigen schildersbedrijf startte. Inmiddels is Teunissen Schilderwerken en Glashandel en Vastgoedonderhoud een begrip in Harderwijk en daarbuiten. Van grote projecten tot de meest luxe grachtenpanden in de grote steden, je komt de vak-schilders van Teunissen overal tegen. Een eervolle klus was de renovatie van ons Staatsmuseum. Zijn team was trots om daarvoor geselecteerd te zijn. Een mooie blijk van waardering en bevestiging van goed vakmanschap was de nominatie voor de Nationale Schildersvakprijs in 2021.
 
Matthy is vroeger lid geweest van VVOG. Toen zijn zoontje twee jaar geleden lid werd van onze vereniging viel het Matthy op dat bij VVOG Harderwijk de boel goed geregeld was. Hij sprak zijn waardering uit voor al die mensen die in hun vrije tijd zo actief zijn voor de club. Hij was al bordsponsor maar vond dat hij nog wel wat meer voor VVOG kon betekenen.
Tijdens de voorbereiding van de verbouwing van de kantine meldde Matthy zich spontaan bij de coördinator van de bouwcommissie. Zijn werknemer Cees Beelen (jeugdleider JO14-3) had zich al aangemeld om in zijn vrije uurtjes te helpen met schilderen. Matthy bood aan om e.e.a. aan materiaal en verf te sponsoren.
Zijn enthousiasme steeg gedurende de verbouwing wat resulteerde in een royale sponsoring.
Het was ook dankzij Teunissen dat er uiteindelijk ook nog een grote TV kon worden opgehangen. Toen Matthy er lucht van kreeg dat een grote TV nog op het wensenlijstje stond, bood hij aan dat we deze TV mochten uitkiezen.
Afgelopen week viel het Matthy op dat enkele glaslatten aan vervanging toe waren. Dit is hem een doorn in het oog. Komende week worden de glaslatten vervangen en vakkundig in de verf gezet.
De schilders van Teunissen waren ook bij de bouw van de nieuwe kleedkamers betrokken. Ook daarin is hij VVOG tegemoet gekomen. Matthy Teunissen is inmiddels ook BRONSSPONSOR geworden. Er hangt een extra reclamebord van Teunissen en na de wedstrijd afgelopen zaterdag tegen DVS '33 Ermelo was de officiële ondertekening van het bronssponsor contract met VVOG Harderwijk én was de firma Teunissen ook wedstrijdsponsor.

Wij bedanken Matthy voor zijn royale sponsoring. Mede dankzij deze Harderwijkse sponsor is het mogelijk om mooie dingen te realiseren.  
 
Contactgegevens Teunissen Schildersbedrijf en Glashandel BV 

  • 03 41 – 41 60 41             03 41 – 43 45 94
  • Fahrenheitstraat 58/60          3846 CD   Harderwijk

·         https://teunissenharderwijk.nl/

Teunissen

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief