Daniel van Warven naar De Strokel

25 Januari 2022 / Algemeen

VVOG heeft een akkoord bereikt met Daniel van Warven (27). De in Utrecht wonende Kampenaar komt de ploeg uit Harderwijk de komende twee seizoenen versterken. 

Daniel van Warven is geen onbekende in de top van het amateurvoetbal, want de middenvelder speelde 2 seizoenen voor DOS Kampen, maar liefst 4 seizoenen voor DVS’33 en momenteel speelt hij alweer zijn tweede seizoen bij Sportlust’46 uit Woerden, de huidige de koploper van de derde divisie. In totaal wist hij 48 keer het doel te vinden (en helaas ook tegen VVOG). Daniel over zijn keuze voor VVOG: “Uit de gesprekken die ik heb gevoerd met de TC en de nieuwe trainersstaf kreeg ik het gevoel dat ik een belangrijke rol kan hebben in het team en dat sprak mij erg aan. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk dus uit naar het volgende seizoen.”

Bestuur en TC zijn blij met de keuze van Van Warven. TC-lid Laurens Sloot: “Daniel heeft technisch enorm veel kwaliteiten en is ook een goede en heel slimme loper. Het is typisch zo’n speler waar je graag voor naar De Strokel komt om te kijken.” We wensen Daniel alvast veel speelplezier op de Strokel.

(Foto: Theo Aalten) 

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief