Groenewegen gaat voor derde seizoen

23 Januari 2022 / Algemeen

Onze centrale verdediger Dailey Groenewegen (23) zal ook komend seizoen zijn kunsten laten zien op de Strokel. Daarmee gaat de sierlijke linkspoot uit Bussum zijn derde seizoen in bij VVOG. Groenewegen over zijn contractverlenging: “Ik denk dat ik me bij VVOG nog prima verder kan ontwikkelen en verder heb ik het goed naar mijn zin bij de groenen. Ik kijk uit naar het komende seizoen, maar eerst gaan we dit seizoen goed afmaken, want het ziet er naar uit dat we binnenkort weer gaan spelen!”

De TC is blij dat Dailey doorgaat bij VVOG en ziet nog voldoende ruimte om zijn verdedigende kwaliteiten verder te ontwikkelen. We wensen hem bovenal veel voetbalplezier op de Strokel.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief