VVOG en Lodeweges gaan nieuw avontuur aan

30 December 2021 / Algemeen

Dwight Lodeweges komt vanaf het nieuwe seizoen terug bij de club waar hij zijn loopbaan als hoofdtrainer begon: VVOG. 

De oefenmeester uit Voorthuizen is een contract voor één seizoen overeengekomen met een optie voor een tweede seizoen. Doelstelling is om de groen-witten weer richting de top van het amateurvoetbal te dirigeren. Dat Lodeweges die kwaliteiten heeft, dat heeft hij reeds in zijn eerste trainersperiode (95-98) bij de groen-witten bewezen, want in 1997 pakte hij met een groep talentvolle spelers de zaterdagtitel na een boeiende kampioenscompetitie met Fc Lisse en GVVV. 

Na zijn eerste periode bij VVOG in Harderwijk volgde een prachtige en kleurrijke trainersloopbaan waar hij in rollen als assistent- en hoofdtrainer gerenommeerde clubs in Nederland, de VAE, Japan en Canada mocht trainen. In het seizoen 2012/13 streek de oud-prof weer neer op de Veluwe en werd hij voor de tweede maal aangesteld als hoofdtrainer van VVOG, waarna hij in de seizoenen erna doorging als trainer van onder andere Cambuur, Heerenveen en de laatste jaren als assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal. 

Bestuur en TC zijn erg blij dat Lodeweges bij VVOG een nieuw avontuur wil aangaan. Met Lodeweges haalt VVOG een gepassioneerde trainer in huis die staat voor aantrekkelijk voetbal en veel oog heeft voor de ontwikkeling van zowel team als spelers: “Als iedere speler individueel 5% beter wordt, dan kun je grote stappen maken als team”.

Lees bericht

Daniel van Warven naar De Strokel

25-01-2022

VVOG heeft een akkoord bereikt met Daniel van Warven (27).

Lees bericht

Groenewegen gaat voor derde seizoen

23-01-2022

Onze centrale verdediger Dailey Groenewegen (23) zal ook komend seizoen zijn kunsten laten zien op de Strokel.

Lees bericht

Brian van den Hooff van v.v. Hoogland naar VVOG

23-01-2022

De in Bunschoten wonende verdediger Brian van den Hooff (23) maakt komende zomer de overstap naar VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief