JO14-2 kampioen najaar 2021

24 December 2021 / Algemeen

Gelukkig mochten we in september weer de wei in. Een nieuw team, met bekende en nieuwe gezichten. Eén ding was meteen duidelijk, de sfeer was goed… heel goed. Soms zo goed dat de trainer en coaches er een uitdaging aan hadden om op de trainingen en in de kleedkamer de aandacht te krijgen. Maar dat mocht de pret niet drukken. De eerste bekerwedstrijden werden overtuigend gewonnen, de gezelligheid maakte binnen de lijnen plaats voor strijd en teamwork. Buiten de lijnen bleef het onverminderd gezellig, maar op trainingen en in de kleedkamer ging de focus steeds sneller op voetbal.

In de competitie werd de zegenreeks overtuigend voortgezet. Ondanks blessures, Covid-19, quarantaine, ziekte en het gebrek aan een vaste doelman (we zijn nog steeds opzoek), werd geen enkele wedstrijd verloren. Iedereen heeft gedaan wat hij kon! Ook al moest je als middenvelder verdedigen, als aanvaller keepen of als verdediger aanvallen. We gingen elkaar coachen, de bal durven vragen, de discussie aan over het systeem, elkaar opbeuren na een misser of foutje en natuurlijk samen feesten na succes!

En als je alles wint, wordt de kans steeds groter dat je een keer verliest. En dat gebeurde in de beker. Na één helft stonden we ineens 5-0 achter, geen wissels en een tegenstander met een paar hele goede voetballers en genoeg wissels op de bank. Als je dan als coaches en trainer ziet dat je team positief naar elkaar blijft en blijft strijden, zelfs als (je het gevoel hebt dat) alles tegenzit, kun je alleen maar trots zijn! En als ze uiteindelijk met 8-5 verlies en opgeheven hoofd van het veld stappen, voelt het gek genoeg toch als een overwinning!

Gelukkig konden wij in tegenstelling tot de divisie en hoofdklasse ploegen onze competitie wel uitspelen. En is de JO14-2 - na een vreemd einde van het seizoen, zonder publiek en met minimale training - verdiend kampioen in de 3e Klasse Najaar 2021 geworden.

Gefeliciteerd jongens met deze geweldige teamprestatie!

De foto is genomen bij IJVV na de laatste wedstrijd. Helaas konden onze speler Sem en trainer Robin er niet bij zijn, dus die geven we een eervolle vermelding.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief