Schuurman en Pinarbasi niet door bij VVOG

20 December 2021 / Algemeen

In goed overleg met de staf is besloten geen nieuw contract aan te gaan met hoofdtrainer Raymond Schuurman en assistent-trainer Ramazan Pinarbasi. 

Schuurman nam begin 2020 het roer over van Pieter Mulders en kende qua corona geen geluk. Zowel het seizoen 19/20 als 20/21 werd door corona voortijdig afgebroken. In goed overleg is besloten geen vierde seizoen met elkaar aan te gaan en ruimte te maken voor een nieuw gezicht. De TC is positief over hetgeen door Raymond is neergezet: “Raymond is in een moeilijke periode bij VVOG gekomen. We hadden net afscheid genomen van Pieter Mulders en de ploeg stond er slecht voor in de competitie. Raymond heeft de sfeer goed teruggebracht en ook een stuk voetbal in de ploeg gekregen. De volgende trainer kan voortbouwen op zijn werk.”

De TC verlengt ook het contract met assistent-trainer Ramazan Pinarbasi niet. Ramazan heeft als trainer al veel voor VVOG betekend, zowel voor de junioren als nu voor de A-selectie. Ramazan heeft de ambitie om trainer te worden van een eerste elftal en wij hopen dat de ervaring bij VVOG en eerder ook Nunspeet hem helpen een volgende stap te zetten. Ook Ramazan danken wij voor zijn inzet en passie voor VVOG.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief