Wedstrijden VVOG 1 en 2

22 November 2021 / Algemeen

Voor de wedstrijd van dinsdagavond gelden dezelfde regels als die bij VVOG afgelopen zaterdag. We proberen met elkaar corona besmettingen te voorkomen. Tot nader bericht is dit van toepassing.

 

Alleen mensen met een functionele taak, de teams en staf hebben toegang tot de wedstrijd. Behoor je tot die groep die rechtmatig bij de wedstrijd/wedstrijdvoorbereiding aanwezig mag zijn dan verzoeken wij je gebruik te maken van het aanmeldformulier. Deze zie je in het eerdere corona artikel. Aanmelden betekent niet automatisch dat je ook gerechtigd bent het sportpark te betreden. Wij zullen de aanvragen toetsen.

 

U zult begrijpen dat alle maatregelen bedoeld zijn om besmettingen van het virus te voorkomen. Het handhaven vraagt weer het nodige van onze toezichthouders/ stewards en andere aangewezen personen. Laten we ons sportief gedragen en het deze mensen niet lastig maken. Ze zitten niet te wachten op discussies.

We hopen het sportpark zolang mogelijk open te houden en rekenen daarom op alle medewerking.

Voor wat betreft de kantine geeft de KNVB een dringend advies om het bezoek zo kort mogelijk te houden. Alleen met een geldig CTB mag je naar binnen en zitten is verplicht.
Indien er m.b.t. de opening van de kantine wijzingen komen dan zullen we dat op de site bekend maken.

Vergaderingen en overleg doen wij zoveel mogelijk digitaal.

Verder wijzen wij naar de berichten die eerder zijn geplaatst.

 

 

Lees bericht

Inschrijving Oliebollentoernooi gesloten

08-12-2022

Er doen 20 teams mee op 30 december!

Lees bericht

Nationale Vrijwilligersdag

07-12-2022

7 december Nationale Vrijwilligersdag

Lees bericht

Pupil van de Week zaterdag 10 december

07-12-2022

Bij de wedstrijd VVOG 1 – RKAV Volendam

Nieuwsoverzicht Archief