Steun VVOG via de Rabo Clubsupport actie!

20 Oktober 2021 / Algemeen

Ook dit jaar heeft VVOG zich aangemeld voor deze mooie actie. Een veilige omgeving op het sportpark van VVOG Harderwijk is van groot belang en daarvoor willen wij de volgende faciliteiten aanschaffen: een AED-apparaat en een opleiding voor de (nieuwe) EHBO-ers. Dit is zeker noodzakelijk aangezien er op ons sportpark heel veel leden en toeschouwers rondlopen. In noodsituaties dient er dan snel gehandeld te moeten worden. Veiligheid gaat namelijk voor alles! Met deze financiële bijdrage willen hier een goede invulling aangeven.

Elk lid van de Rabobank heeft ook dit jaar weer de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. Jouw stem is dus geld waard en hopelijk kies je ervoor om op VVOG te stemmen.

Hoe werkt het?

Vanaf 4 oktober tot 25 oktober kun je stemmen op VVOG. Stemmen doe je online via de Rabobank app of op je smartphone of via Rabobank mobiel bankieren op je pc, laptop of tablet. Via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport. Lukt dat niet loop dan bij het Rabobank kantoor in Harderwijk.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (4 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Succes en we hopen natuurlijk op veel stemmen voor VVOG.

Lees bericht

Afgelastingen

24-11-2021

Leiders en aangewezen scheidsrechters, let er de aankomende weken op of uw wedstrijd doorgaat.

Lees bericht

Wedstrijden VVOG 1 en 2

22-11-2021

Dinsdagavond speelt VVOG 2 thuis een competitiewedstrijd. We willen nogmaals benadrukken dat er geen publiek is toegestaan voor wedstrijden en trainingen.

Lees bericht

Nieuwe trainingspakken en regenjacks voor de JO8-1!

21-11-2021

Weer een jeugdteam van VVOG dat er mooi gekleed bij loopt.

Nieuwsoverzicht Archief