Succesvolle seizoensopening met gastspreker Gertjan Verbeek

2 September 2021 / Algemeen

Een prachtige aftrap van het nieuwe seizoen met de presentatie van de selectie 2021-2022 van VVOG en een boeiend interview van Maarten van Panhuis met Gertjan Verbeek.

 

Na een update vanuit de Business Club door voorzitter Jan ter Steeg in de geheel vernieuwde kantine werden een aantal van de nieuwe sponsorcontracten getekend en konden de nieuwe sponsoren zich voorstellen. Zilversponsor PRTNRS, de partner in wonen en financiële zekerheid stelde zich voor en vertelde dat zij, naast de vestiging in Zeewolde zeer binnenkort hun vestiging in Harderwijk openen aan de Luttekepoortstraat. We houden u hiervan op de hoogte.

 

Rosanna Krikke van Remondis, afvalinzameling en recycling ondertekende het Bronssponsor contract en aansluitend verplaatsten de ruim 60 aanwezige sponsoren zich naar de tribune waar de selectie zich onder leiding van trainer Raymond Schuurman voorstelde.

Vrijwel elke speler werd voor het voetlicht gebracht en ook de jonge talenten uit de eigen kweekvijver van VVOG werden door Maarten van Panhuis voorgesteld.

 

Bij terugkomst in de kantine schoof, na de pauze, trainer Gertjan Verbeek van Almere City FC aan bij Maarten van Panhuis en konden de sponsoren luisteren naar de boeiende verhalen die Gertjan Verbeek te vertellen had. Het interview door Maarten was, mede dankzij de inbreng van het publiek, boeiend en verveelde geen minuut.

 

Aansluitend genoten de sponsoren van de netwerkborrel in de sfeervolle kantine en de mogelijkheid om weer in een gezellige ambiance samen te zijn!

 

We hopen op een even zo grote opkomst van onze sponsoren tijdens de opening van het vernieuwde sportpark De Strokel aanstaande zaterdag 4 september. 

 

Tijdens deze opening bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom voor het officiële gedeelte en zal er om 13.00 uur een lunch worden aangeboden aan de aanwezige sponsoren van cateraar Yoolz.

 

Er is plek voor zo’n 60 tal sponsoren, dus meldt u zich zo spoedig mogelijk aan via haktie@gmail.com.

 

Succesvolle seizoensopening

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief