VVOG investeert in de jeugd

29 Mei 2021 / Jeugdcommissie / Algemeen

Naast een goede opleiding voor jeugdspelers wil VVOG Harderwijk ook graag haar steentje bijdragen in de maatschappelijke opleiding van jonge mensen.

Sinds 2011 is VVOG Harderwijk erkend als leerbedrijf voor het opleiden van mbo studenten. Jaarlijks kunnen meerdere studenten hun stageopleiding succesvol bij onze mooie vereniging volgen. In goed overleg met de school en student wordt er zorgvuldig gekeken naar een goede invulling van de stageopleiding.

Op basis van deze goede ervaringen en plezierige contacten heeft de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) besloten om de samenwerking met VVOG Harderwijk met drie jaar te verlengen.
Hier zijn wij als vereniging heel erg blij mee, want de jeugd heeft de toekomst en daar willen wij graag aan meewerken.

Heeft uw kind interesse om een stageopleiding bij VVOG Harderwijk te volgen? Of een invulling geven aan de Maatschappelijk Stage? Neem dan contact op met de jeugdcommissie. Een mail naar jeugdcommissie@vvog.nl is toereikend. Wij nemen dan contact met u op.

Lees bericht

Careander opnieuw sponsor voor het G-voetbal

18-06-2021

Careander is opnieuw voor de komende drie jaar de sponsor van het G-voetbal binnen VVOG.

Lees bericht

Activiteitencommissie en ZAVO slaan de handen ineen

17-06-2021

Binnen VVOG wordt er met enige regelmaat een activiteit georganiseerd door of de activiteitencommissie of de ZAVO. Vanaf nu trekken zij samen op.

Lees bericht

Bram van Polen Voetbaldagen!

16-06-2021

Op 25,26 en 27 augustus komen de Bram van Polen Voetbaldagen naar onze club! Bram speelde ruim 14 jaar voor VVOG en de band tussen Bram en VVOG is altijd sterk gebleven. Wij zijn dan ook heel blij dat Bram deze voetbaldagen bij ons organiseert.

Nieuwsoverzicht Archief