Talenten tekenen bij VVOG

26 Mei 2021 / Algemeen

Gisteren tekenden vier jeugdige talenten hun eerste contract bij VVOG.

Vanuit de eigen jeugdopleiding komen Matthias in ‘t Anker (17) en Bart Hoeve (19) over. Matthias is een snelle en technisch vaardige middenvelder en komt ook uit een echte voetbalfamilie waarbij vader en oom ook bij VVOG hebben gespeeld. Matthias speelt dit seizoen in de 19-1 van VVOG en traint sinds enige tijd mee met de A-selectie waar hij een dermate goede indruk achterliet bij staf en TC dat hij in een keer de stap mag maken van de 19-1 naar de A-selectie. Momenteel rondt Matthias de VWO af en komend jaar gaat hij Economie & Business studeren aan de UvA.

Ook Bart Hoeve is er een van ‘eigen kweek’ (hij komt over van VVOG 2) en dat kan ook haast niet anders met deze achternaam. Zijn grootvader Bertus en vader Bert verdedigden lange tijd de groen-witte kleuren en wat zou het mooi zijn als de aanvallende middenvelder Bart deze familietraditie voort kan zetten! Bart studeert aan Windesheim in Zwolle en volgt daar de opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Mees van de Kuil (18) komt over van FC Horst waar hij afgelopen seizoen doorbrak. Mees woont in Harderwijk en staat bekend als een pittige speler met scorend vermogen. VVOG is er blij mee dat deze talentvolle middenvelder de stap van 2e klasse naar de derde divisie durft te maken. Momenteel doet hij zijn HAVO-eindexamen en komend jaar gaat hij Sportkunde studeren aan Windesheim.

Ook Donovan Bock (23) maakt de overstap naar De Strokel. De linkspoot uit Zeewolde speelde in de jeugd al samen met selectiegenoot Job Hoogedoorn en kwam afgelopen seizoenen uit voor FC Hierden. Graag test hij zijn eigen plafond en de afgelopen maanden trainde hij op proef mee met de A-selectie van VVOG. Daar maakte hij een goede indruk, waardoor de TC hem graag de kans geeft om komend seizoen te laten zien wat hij in zijn mars heeft. In het dagelijks leven werkt Donovan bij de textieldrukkerij van zijn vader en broer.

Matthias, Bart en Mees zijn voor twee jaar vastgelegd en Donovan voor één jaar. Het bestuur en de TC zijn blij dat deze talenten voor VVOG hebben gekozen en wensen hun een voorspoedige ontwikkeling en veel plezier toe.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief