Doe mee met de Move for Casper!

14 Mei 2021 / Algemeen

Tijdens de succesvolle veiling van 2019 en de nog in te halen veiling van 2020 heeft VVOG zich als maatschappelijk partner verbonden aan Support Casper. We hebben een mooi bedrag kunnen doneren aan de stichting en promoten hen waar mogelijk, bijvoorbeeld op onze tenues! Andersom doet de stichting ook veel voor ons. Dankzij Support Casper waren wij te gast bij de televisie uitzending van VI en hadden vrijwilligers van VVOG een meet & greet met Ronald Koeman.

Support Casper heeft ons nu gevraagd mee te doen met het Move for Casper weekend. Dit is een weekend waarin bewegen op ieders eigen unieke manier centraal staat. Elke afstand telt, elke manier van bewegen is toegestaan; voetgolf, hardlopen, skippyballen, steppen, golfen, fietsen, zwemmen, wandelen, boomklimmen of kruipen...

Deelnemen kan individueel, met een (sport)team of als bedrijf.

Wie zich aanmeldt voor het Move for Casper-weekend doneert €10 aan het goede doel en ontvangt een ‘OAK ik doe mee’-rugnummer en wekelijks inspirerende content van de ambassadeurs. Zo krijgt deze op één na dodelijkste vorm van kanker meer aandacht en komt er meer geld beschikbaar voor onderzoek.

Ook VVOG spelers, supporters, vrijwilligers en sponsors zijn van uitgedaagd om in het weekend van 29 en 30 mei in beweging te komen voor Casper! Dit is een mooie gelegenheid om als team weer eens bij elkaar te komen. Roep je team bij elkaar en maak er wat moois van.

Meld je aan op https://www.moveforcasper.nl/ en maak je initiatief bekend bij Antonio Vivas zodat VVOG op social media aandacht kan schenken aan jouw deelname!

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief