Verbouwing van de kantine is begonnen.

3 Mei 2021 / Nieuwbouw

 

De leden hadden amper hun goedkeuring voor de verbouw gegeven of de kantine was al leeg. Vrijdag was het halve plafond al gesloopt en de kantine meer als zodanig herkenbaar en verandert in een bouwplaats. De vaart zit er in en het enthousiasme om te helpen groot. De bouwcommissie wil voor de bereidheid om te helpen graag haar waardering uitspreken. Het voelt goed dat we kunnen rekenen op onze leden.Het is een hele klus maar het geeft ons een nog beter gevoel als we dit met elkaar doen.

 

De vrijwilligers die zich aanmelden ontvangen een bevestiging. Zodra er geklust moet/mag worden ontvangt men een berichtje. Het vaste onderhoudsploegje heeft overdag al hulp van vrijwilligers en maken wat het slopen betreft al vorderingen. Het is op dit moment nog lastig aan te geven wanneer welke werkzaamheden exact uitgevoerd gaan worden. Veel hangt af van wat er overdag gedaan wordt.

 

Zoals al eerder op de website is aangegeven is speciaal voor de nieuwbouw (kantine en kleedkamers) is rubriek op de site ingericht. Daarop kun je de vorderingen volgen. De bouwcommissie zal daar regelmatig foto’s op plaatsen.

 

De bouwcommissie

Lees bericht

Doe mee met de Move for Casper!

14-05-2021

Tijdens de succesvolle veiling van 2019 en de nog in te halen veiling van 2020 heeft VVOG zich als maatschappelijk partner verbonden aan Support Casper.

Lees bericht

Schitterende actie van Carwash Ermelo

14-05-2021

Laat je auto wassen, steun daarmee jouw club en ontvang een leuke attentie!

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

11-05-2021

De laatste weken van een bewogen seizoen zijn aangebroken en achter de schermen wordt er volop aan de nieuwe teamindeling gewerkt.

Nieuwsoverzicht Archief