Verbouwing van de kantine is begonnen.

3 Mei 2021 / Nieuwbouw

 

De leden hadden amper hun goedkeuring voor de verbouw gegeven of de kantine was al leeg. Vrijdag was het halve plafond al gesloopt en de kantine meer als zodanig herkenbaar en verandert in een bouwplaats. De vaart zit er in en het enthousiasme om te helpen groot. De bouwcommissie wil voor de bereidheid om te helpen graag haar waardering uitspreken. Het voelt goed dat we kunnen rekenen op onze leden.Het is een hele klus maar het geeft ons een nog beter gevoel als we dit met elkaar doen.

 

De vrijwilligers die zich aanmelden ontvangen een bevestiging. Zodra er geklust moet/mag worden ontvangt men een berichtje. Het vaste onderhoudsploegje heeft overdag al hulp van vrijwilligers en maken wat het slopen betreft al vorderingen. Het is op dit moment nog lastig aan te geven wanneer welke werkzaamheden exact uitgevoerd gaan worden. Veel hangt af van wat er overdag gedaan wordt.

 

Zoals al eerder op de website is aangegeven is speciaal voor de nieuwbouw (kantine en kleedkamers) is rubriek op de site ingericht. Daarop kun je de vorderingen volgen. De bouwcommissie zal daar regelmatig foto’s op plaatsen.

 

De bouwcommissie

Lees bericht

Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17-05-2022

In welk shirt gaan we de komende seizoenen spelen? Laat je stem gelden !

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief