Verbouwing van de kantine is begonnen.

3 Mei 2021 / Nieuwbouw

 

De leden hadden amper hun goedkeuring voor de verbouw gegeven of de kantine was al leeg. Vrijdag was het halve plafond al gesloopt en de kantine meer als zodanig herkenbaar en verandert in een bouwplaats. De vaart zit er in en het enthousiasme om te helpen groot. De bouwcommissie wil voor de bereidheid om te helpen graag haar waardering uitspreken. Het voelt goed dat we kunnen rekenen op onze leden.Het is een hele klus maar het geeft ons een nog beter gevoel als we dit met elkaar doen.

 

De vrijwilligers die zich aanmelden ontvangen een bevestiging. Zodra er geklust moet/mag worden ontvangt men een berichtje. Het vaste onderhoudsploegje heeft overdag al hulp van vrijwilligers en maken wat het slopen betreft al vorderingen. Het is op dit moment nog lastig aan te geven wanneer welke werkzaamheden exact uitgevoerd gaan worden. Veel hangt af van wat er overdag gedaan wordt.

 

Zoals al eerder op de website is aangegeven is speciaal voor de nieuwbouw (kantine en kleedkamers) is rubriek op de site ingericht. Daarop kun je de vorderingen volgen. De bouwcommissie zal daar regelmatig foto’s op plaatsen.

 

De bouwcommissie

Lees bericht

Superlot voor Anne van den Os

26-09-2021

Anne van den Os (leider van de JO10-1 en zelf ook een VVOG verleden) steunt met zijn bedrijf de club door een superlot te kopen.

Lees bericht

Condeleance Gerrit Zwart

25-09-2021

Op verzoek van de familie willen we een ieder laten weten dat de gelegenheid tot condoleren op maandag van 09:45 tot 10:45 uur in de Regenboogkerk is. 

Lees bericht

VVOG 5 sponsort ook een tafel voor de kantine

24-09-2021

Een mooi initiatief van de mannen van het 5e om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de realisatie van een prachtig clubhuis.

Nieuwsoverzicht Archief