Volg de voortgang van de nieuwbouw op ons sportpark!

1 Mei 2021 / Algemeen

Afgelopen woensdag zijn op de Algemene Leden Vergadering de leden akkoord gegaan met de verbouw van de kantine. Hiermee gaat snel een nieuwe fase van de modernisering/verbetering van ons sportpark van start. Eerder is al gestart met de nieuwbouw van kleedkamers en aanpassingen van het terras voor de business club en verplaatsen van de ingang naast de tribune. 

Deze aanpassingen zijn ook nodig, zodat VVOG weer een accomodatie krijgt die past bij onze mooie club. Helaas zijn door Covid de competities al een tijd geleden stilgelegd en is verder het sportpark op dit moment alleen toegankelijk voor de spelers en begeleiders. Zodoende is het niet mogelijk om de voortgang van de diverse aanpassingen van ons sportpark live te zien. En dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden en daarom hebben we vanaf nu een speciale rubriek op de website, namelijk 'Volg de nieuwbouw'. Aan de rechterkant op de hoofdpagine van de website zie je deze rubriek staan. Als je daarop klikt kun je via berichten/foto's de voortgang van de bouw van de kleedkamers, verbouwing kantine e.d. volgen. 

Zoals al in het artikel over de verbouwing van de kantine is aangegeven ontkomen we er voor dat project niet aan ook het nodige werk zelf te doen. Met vrijwilligers dus. Dit omdat zonder die inzet de verbouwing financieel niet haalbaar is. Er worden bedrijven ingeschakeld, maar werkzaamheden zoals leegruimen van de kantine, slopen van de bar, demonteren van het plafond, schilderen, sausen, eenvoudig timmerwerk, ophangen van lampen en aansluiten van apparatuur, zijn zoal de klusjes die we zelf moeten doen.

Daarom nog een keer de vraag of je een paar uurtjes kunt helpen? Er zijn niet alleen bouwvakkers nodig. Die komen zeker goed van pas maar er is werk genoeg en altijd wel iets waar jij je steentje aan kan bijdragen. Twijfel niet en geef je op. Mail je naam en telefoonnummer. De werkzaamheden kunnen overdag, ‘s avonds en op zaterdag plaatsvinden.  

Mail naar: secretaris@vvog.nl of antoniovivas@hotmail.nl. Er zal dan contact met je opgenomen worden.

Lees bericht

Doe mee met de Move for Casper!

14-05-2021

Tijdens de succesvolle veiling van 2019 en de nog in te halen veiling van 2020 heeft VVOG zich als maatschappelijk partner verbonden aan Support Casper.

Lees bericht

Schitterende actie van Carwash Ermelo

14-05-2021

Laat je auto wassen, steun daarmee jouw club en ontvang een leuke attentie!

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

11-05-2021

De laatste weken van een bewogen seizoen zijn aangebroken en achter de schermen wordt er volop aan de nieuwe teamindeling gewerkt.

Nieuwsoverzicht Archief