Volg de voortgang van de nieuwbouw op ons sportpark!

1 Mei 2021 / Algemeen

Afgelopen woensdag zijn op de Algemene Leden Vergadering de leden akkoord gegaan met de verbouw van de kantine. Hiermee gaat snel een nieuwe fase van de modernisering/verbetering van ons sportpark van start. Eerder is al gestart met de nieuwbouw van kleedkamers en aanpassingen van het terras voor de business club en verplaatsen van de ingang naast de tribune. 

Deze aanpassingen zijn ook nodig, zodat VVOG weer een accomodatie krijgt die past bij onze mooie club. Helaas zijn door Covid de competities al een tijd geleden stilgelegd en is verder het sportpark op dit moment alleen toegankelijk voor de spelers en begeleiders. Zodoende is het niet mogelijk om de voortgang van de diverse aanpassingen van ons sportpark live te zien. En dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden en daarom hebben we vanaf nu een speciale rubriek op de website, namelijk 'Volg de nieuwbouw'. Aan de rechterkant op de hoofdpagine van de website zie je deze rubriek staan. Als je daarop klikt kun je via berichten/foto's de voortgang van de bouw van de kleedkamers, verbouwing kantine e.d. volgen. 

Zoals al in het artikel over de verbouwing van de kantine is aangegeven ontkomen we er voor dat project niet aan ook het nodige werk zelf te doen. Met vrijwilligers dus. Dit omdat zonder die inzet de verbouwing financieel niet haalbaar is. Er worden bedrijven ingeschakeld, maar werkzaamheden zoals leegruimen van de kantine, slopen van de bar, demonteren van het plafond, schilderen, sausen, eenvoudig timmerwerk, ophangen van lampen en aansluiten van apparatuur, zijn zoal de klusjes die we zelf moeten doen.

Daarom nog een keer de vraag of je een paar uurtjes kunt helpen? Er zijn niet alleen bouwvakkers nodig. Die komen zeker goed van pas maar er is werk genoeg en altijd wel iets waar jij je steentje aan kan bijdragen. Twijfel niet en geef je op. Mail je naam en telefoonnummer. De werkzaamheden kunnen overdag, ‘s avonds en op zaterdag plaatsvinden.  

Mail naar: secretaris@vvog.nl of antoniovivas@hotmail.nl. Er zal dan contact met je opgenomen worden.

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief