Nieuws van de bouwcommissie

15 Maart 2021 / Nieuwbouw

Na een lange voorbereidingsperiode, financieringsronde, aanbesteding en werkvoorbereiding gaat binnenkort toch echt de eerste schop in de grond. De officiële aftrap hebben wij eind vorig jaar gehad. Onze aannemer van Panhuis is klaar voor de start.

Naast de wens voor nieuwe kleedkamers is er een lang gekoesterde wens voor verbetering van de huidige entree en terras rondom het Business Home. Om dit te realiseren is veel zand nodig om dit terras op hoogte te kunnen brengen. Dat zand komt vrij bij het graven van de bouwput van de nieuwe kleedkamers. Werk met werk maken, zoals “we” dat noemen, is een mooie uitdaging. Dat hebben we voor elkaar weten te krijgen. Om dit te realiseren worden er vanaf week 11 werkzaamheden uitgevoerd om dit terras te kunnen bouwen

Hekken en tegels worden verwijderd, keerwanden geplaatst en volgereden met uitkomend zand uit de bouwput en vervolgens wordt het geheel weer keurig van tegels voorzien en krijgen we een mooi terras. Dat betekent ook dat we de trap gaan verplaatsen. Met deze aanpak wordt ook de toegang tot het Business Home sterk verbeterd, waardoor ook mensen die minder valide zijn fatsoenlijk een bakkie kunnen doen in onze Business Home.Een prachtige mijlpaal voor onze mooie club!

Vanwege genoemde activiteit zal de huidige ingang (kassa) voor ongeveer 5 weken worden afgesloten. Toegang tot het sportpark zal in deze periode via de grote groene poort zijn.(zie foto)

Mocht je vragen hebben over de bouw of de “tijdelijke” aanpassingen dan horen we dat graag.

Namens de bouwcommissie,

Reijer Roelofsen

 

Lees bericht

Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17-05-2022

In welk shirt gaan we de komende seizoenen spelen? Laat je stem gelden !

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief