Nieuws van de bouwcommissie

15 Maart 2021 / Nieuwbouw

Na een lange voorbereidingsperiode, financieringsronde, aanbesteding en werkvoorbereiding gaat binnenkort toch echt de eerste schop in de grond. De officiële aftrap hebben wij eind vorig jaar gehad. Onze aannemer van Panhuis is klaar voor de start.

Naast de wens voor nieuwe kleedkamers is er een lang gekoesterde wens voor verbetering van de huidige entree en terras rondom het Business Home. Om dit te realiseren is veel zand nodig om dit terras op hoogte te kunnen brengen. Dat zand komt vrij bij het graven van de bouwput van de nieuwe kleedkamers. Werk met werk maken, zoals “we” dat noemen, is een mooie uitdaging. Dat hebben we voor elkaar weten te krijgen. Om dit te realiseren worden er vanaf week 11 werkzaamheden uitgevoerd om dit terras te kunnen bouwen

Hekken en tegels worden verwijderd, keerwanden geplaatst en volgereden met uitkomend zand uit de bouwput en vervolgens wordt het geheel weer keurig van tegels voorzien en krijgen we een mooi terras. Dat betekent ook dat we de trap gaan verplaatsen. Met deze aanpak wordt ook de toegang tot het Business Home sterk verbeterd, waardoor ook mensen die minder valide zijn fatsoenlijk een bakkie kunnen doen in onze Business Home.Een prachtige mijlpaal voor onze mooie club!

Vanwege genoemde activiteit zal de huidige ingang (kassa) voor ongeveer 5 weken worden afgesloten. Toegang tot het sportpark zal in deze periode via de grote groene poort zijn.(zie foto)

Mocht je vragen hebben over de bouw of de “tijdelijke” aanpassingen dan horen we dat graag.

Namens de bouwcommissie,

Reijer Roelofsen

 

Lees bericht

Superlot voor Anne van den Os

26-09-2021

Anne van den Os (leider van de JO10-1 en zelf ook een VVOG verleden) steunt met zijn bedrijf de club door een superlot te kopen.

Lees bericht

Condeleance Gerrit Zwart

25-09-2021

Op verzoek van de familie willen we een ieder laten weten dat de gelegenheid tot condoleren op maandag van 09:45 tot 10:45 uur in de Regenboogkerk is. 

Lees bericht

VVOG 5 sponsort ook een tafel voor de kantine

24-09-2021

Een mooi initiatief van de mannen van het 5e om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de realisatie van een prachtig clubhuis.

Nieuwsoverzicht Archief