Vrijwilligers in de Schijnwerper

3 Maart 2021 / Vrijwilligers

Mijn naam is Diana van de Meent, 48 jaar en geboren en getogen in Harderwijk. Sinds 14 december 2020 ben ik bestuurslid vrijwilligersbeleid.

Vanuit huis ben ik niet opgegroeid met voetbal, maar als “echte” Harderwijkse was ik natuurlijk wel bekend met VVOG. Mijn dochter is gaan voetballen bij VVOG  en zodoende ben ik bij de vereniging terecht gekomen. Inmiddels voetbalt mijn dochter al een aantal jaar niet meer, maar ben ik wel blijven “hangen” en doe ik nu ongeveer 7 jaar vrijwilligerswerk bij VVOG. De eerste drie jaar was ik actief bij het wedstrijdsecretariaat en na een jaartje ben ik daarnaast kantinediensten gaan draaien op de zaterdagmiddag. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ook naast mijn nieuwe bestuursfunctie, blijf ik graag de kantinedienst doen. Ik zou de gezelligheid en de sociale contacten niet willen missen. Daarnaast help ik af en toe bij de kledingcommissie en maak ik deel uit van het veilingteam.

Vorig jaar ben ik gevraagd om Richard Zijdeman op te volgen als bestuurslid vrijwilligersbeleid en na hier enige tijd over nagedacht te hebben ben ik de uitdaging aangegaan. Inmiddels is er een vrijwilligerscommissie tot stand gekomen. Met Erica van Meekeren (coördinator), Tom van Moerkerk  en Sabine Komen zijn we met veel enthousiasme van start gegaan.

Ik hoef niet uit te leggen dat een vereniging staat en valt met haar vrijwilligers en ik weet uit ervaring hoe leuk het is om vrijwilliger te zijn bij deze mooie club. Ook in deze “corona” tijd zijn er een hoop vrijwilligers nog steeds actief voor VVOG en we hopen dat, als we straks weer volop kunnen voetballen, we jullie allemáál weer mogen verwelkomen. Wij staan in ieder geval te popelen om volop aan de slag te gaan. Eén belofte maken wij bij deze alvast: zodra het weer kan en mag, zal er een vrijwilligersdag/-avond georganiseerd worden.

Ben je nog geen vrijwilliger, maar zou je wel een taak of functie binnen de vereniging willen vervullen, schroom dan niet om contact op te nemen met de vrijwilligerscommissie. Op de website kun je lezen welke taken/functies er zoal zijn. Je kan ons bereiken via vrijwilligers@vvog.nl. Graag horen we van je.  

 

Mede namens de vrijwilligerscommissie,

Diana van de Meent

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief