Chávez Uitenwerf niet door bij VVOG

18 Januari 2021 / Algemeen

In goed overleg hebben de tc en Chávez Uitenwerf besloten om de verbintenis na dit seizoen niet te verlengen. De speler uit Purmerend genoot een flink deel van zijn jeugdopleiding bij AZ en speelde bij de senioren onder andere voor de amateurs van OFC en Ajax. 

De fysieke ijzersterke sportschoolhouder over VVOG: “Het is een leuke groep om mee te kunnen werken, daar had ik de reistijd zeker wel voor over. Ik hoop dat we dit seizoen nog aan voetballen toekomen zodat ik mijn verblijf bij VVOG passend kan afsluiten.”

Chavez (26) wil graag actief blijven als voetballer en is met diverse clubs in gesprek om zijn voetballoopbaan een vervolg te geven. De tc dankt Chávez voor zijn inzet voor VVOG en gunt de centrale verdediger een mooie vervolgstap toe bij een club in de top van het amateurvoetbal.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief