In memoriam Herman Martensen

1 Januari 2021 / Bestuur VVOG / Algemeen

Op 29 december jl. is Herman Martensen op 82- jarige leeftijd na een ziekbed overleden.
Herman Martensen was 24 jaar een actieve vrijwilliger bij onze vereniging. Herman was o.a. materiaalman bij het eerste elftal en de laatste jaren een bekend gezicht bij de kassa.

Kleinzoon Daniel Brinkman laat weten dat zijn opa Herman zelf heeft gevoetbald. In een krantenknipsel valt te lezen dat Herman in 1966 in het eerste elftal van Sparta Nijkerk speelde tegen VVOG tijdens een toernooi. Herman was een sportman. Jaren lang Judoka leraar bij Sportschool Iedema.   

Anderen kennen Herman van de Shell benzinepomp aan de Oranjelaan waar hij jaren werkte. De laatste jaren maakte Herman het bekende leugenbankje compleet. Daar vertelde hij de mooiste verhalen over de sport en zijn familie.

De begrafenis zal gelet op de corona in besloten kring plaatsvinden op 4 januari 2021.

Bestuur van VVOG is dankbaar voor de lange periode van zijn inzet en wat Herman hierdoor voor de vereniging heeft betekend.

in memoriam

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief