Ook Jaime Bruinier blijft bij VVOG!

23 December 2020 / Algemeen

Na 5 jaar speler bij de A-selectie van VVOG maakte Jaime Bruinier (33) afgelopen zomer de overstap van speler naar assistent-trainer. En ondanks dat het nooit eenvoudig is om als voetballer te stoppen bevalt de stap hem goed. Jaime: “In het begin is het toch altijd wel even wennen. Hoe kijken jongens er tegenaan waar je de afgelopen jaren samen mee hebt gevoetbald, maar de acceptatie van mijn nieuwe rol is groot. Het teamproces verloopt dit seizoen ook goed en dan zie je een groep ook groeien. Dat vind ik mooi om te zien, vandaar dat ik er graag nog een seizoen aan vast knoop.”

Jaime heeft niet alleen een scherp oog voor voetbaltactiek en positionering, ook is Jaime iemand die veel oog heeft voor het sociale aspect van een groep. Bij Jaime kan je altijd wel even je ei kwijt, ook als het even niet loopt zoals je had gehoopt.  VVOG is dan ook heel erg blij dat de Apeldoorse ex-prof (Vitesse AGOVV, Sparta en Albano) doorgaat bij de groen-witten.   

Het bestuur en de TC van VVOG zijn in hun nopjes met de verlenging van Jaime en wenst hem ook komend seizoen veel succes en plezier op de Strokel.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief