Uitgifte van het vrijwilligerspresentje gaat zaterdag niet door

17 December 2020 / Algemeen

Beste VVOG vrijwilligers,

Om met de deur in huis te vallen, na de aankondiging van de lockdown is besloten om de uitreiking van het vrijwilligerspresentje dat voor aanstaande zaterdag gepland stond, niet door te laten gaan.

Dit jaar heb ik ontelbaar keer gehoord of gelezen, "kan niet door gaan, ivm Corona". Maar op een ding heeft corona geen grip gehad: de inzet van de VVOG vrijwilligers. Ja, veelal waren jullie te vinden in andere taken en waren jullie werkzaam op andere tijden, maar zelfs dit jaar is jullie inzet onvermoeid gebleken. En wat misschien dit jaar nog wel meer schitterde dan voorheen: jullie flexibiliteit.

Het geeft daarom meer dan een dubbel gevoel om jullie dit jaar niet in persoon te mogen bedanken voor de geweldige bijdrage die jullie dit jaar wederom hebben geleverd. Zelfs achter de mondkapjes vandaan, hadden jullie de dankbaarheid op onze gezichten kunnen lezen. Misschien denk je dat ik het overdrijf, maar je kunt zeggen wat je wilt. Ik weet hoe trots ik ben dat ik onderdeel mag zijn van deze club, en onderdeel mag uitmaken van zo een geweldige groep mensen.

Houd de moed erin, blijf gezond en weet dat wat in het 'vat' zit, niet verzuurt ;)

Namens het bestuur,

Richard

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief