Uitgifte (ondersteunende) ledenpassen 2020-2021 gestart

15 September 2020 / Algemeen

Alle spelende en ondersteunende leden ontvangen ieder seizoen een ledenpas. Ook de vaste vrijwilligers krijgen een pas. De passen worden vanaf nu uitgegeven en met de pas heb je gratis toegang tot de wedstrijden van VVOG 1.

Ben je nog geen (ondersteunend) lid, dan kun je dat worden. Zaterdag 19 september aanstaande zullen onze medewerkers weer klaar staan om je daarbij te helpen. Je ontvangt dan direct een pas en zolang de voorraad strekt krijg je ook de nieuwste (speciale) VVOG sjaal gratis.

Aanstaande zaterdag heb je, voor gratis toegang bij de wedstrijd van VVOG tegen Goes, je pasje nodig. Onze stewards zullen er naar vragen.

Hoe gaat de uitgifte van de passen?

  • Alle spelende leden ontvangen de pas van hun leider/trainer. Heb je nog geen pas ontvangen, vraag die dan voor zaterdag aan je leider/trainer.
  • Zaterdag 19 september kunnen alle ondersteunende leden de pas afhalen bij Ruud en Jacob. De mannen staan tussen 13.15 en 14.15 uur weer bij de entree/kassa.
  • Vrijwilligers ontvangen de pas van hun coördinator. De passen zijn in bezit van de coördinatoren, dus vraag er naar.


Tot zaterdagmiddag!

Lees bericht

Zaterdag geen publiek bij Ajax - VVOG!

22-09-2020

Helaas worden er zaterdag geen toeschouwers toegelaten op het sportpark van Ajax.

Lees bericht

Fitention Fysiotherapie houdt VVOG fit!

21-09-2020

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Goes ondertekende Fitention Fysiotherapie en VVOG de samenwerkings- en de sponsorovereenkomst.

Lees bericht

VVOG 1 wint en koopt Superlot!

19-09-2020

Mooie winst behaald op Goes en wie weet geluk met een Superlot van de Grote Clubactie.

Nieuwsoverzicht Archief