Groen licht voor de senioren (vanaf 19 jaar)

7 Mei 2020 / Corona

Mark Rutte maakte gisterenavond bekend dat volwassenen weer mogen gaan buiten sporten. Goed nieuws dus ook voor de jongeren van 19 jaar die nu net buiten de boot vielen.

Met nog steeds wel de restrictie dat contactsporten zijn uitgesloten. Voor het voetbal betekent dat een behoorlijke aanpassing in de invulling van de trainingen. Groen licht dus maaaaaar...... De competities zijn al beeindigd, maar ook het spelen van een (oefen)partijtje zit er helaas nog niet in. Zoals het er nu uitziet kunnen per 1 september de competities weer beginnen en zal ook de Eredivisie weer gaan starten. Maar veel zal afhangen van hoe het coronavorus zich ontwikkelt de komende tijd.

Het bestuur wil de komende dagen een plan maken om ook de senioren de mogelijkheid te bieden te gaan trainen. Een belangrijke voorwaarde waar door vertegenwoordigers van de vereniging en handhaving op zal worden toegezien is de inmiddels bekende 1.5 meter regeling. Daarin worden geen concessies gedaan. Als het bestuur alles in kaart heeft gebracht, wordt er waarschijnlijk deze week al met vertegenwoordigers van de teams gesproken.

Als we er met elkaar in slagen afspraken goed vorm te geven en de overtuiging hebben dat we op elkaar kunnen rekenen kan er mogelijk vanaf maandag 11 mei getraind worden. Houdt rekening met een aangepast trainingsrooster en mogelijk andere tijden dan het standaard schema.

Zodra er meer informatie bekend is zullen we daar over berichten.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Lees bericht

Wat is de tussenstand van de loterij na 9 dagen?

12-05-2022

De stand op donderdag 12 mei om 18.00 uur was 1454 verkochte loten.

Nieuwsoverzicht Archief