Trainingsschema en regels coronaperiode

27 April 2020 / Bestuur VVOG / Corona

Na het besluit van de overheid om de coronaregels voor sport te verruimen zijn wij met de gemeente en enkele verenigingen in overleg gegaan over de uitvoering daarvan. Het goede nieuws dat we de draad weer gaan oppakken en jeugd tot en met 18 jaar weer mag trainen hebben we eerder al kenbaar gemaakt. De komende (corona) periode gelden er meer en andere regels dan onze leden en vrijwilligers gewend zijn. Hieronder lees je hoe de jeugd kan sporten in de komende periode. Gezondheid staat voorop en dat blijft zo! Wij rekenen op de medewerking van iedereen!

De trainingen voor jeugd tot en met 18 jaar zijn aangepast. Er zijn drie blokken in de avonden: 17:00 uur tot 18:00 uur, 18:15 uur tot 19:15 uur en 19:30 tot 20:30 uur. Voetbalschool Dolfijn traint alleen op zaterdagochtend. Alleen velden 1 en 4 kunnen gebruikt worden. De andere velden zijn ingezaaid en NIET beschikbaar. Bekijk hier het trainingsschema.

De kantine en de kleedkamers zijn gesloten, dit betekent dat de leden thuis moeten douchen en zelf drinken dienen mee te nemen. Bij hoge nood is er één toilet beschikbaar. Verdere regels en afspraken zijn bij de trainers en leiders bekend en lees je ook op de speciale "corona" pagina van onze website.

Er zijn geen ouders, verzorgers of supporters welkom op het sportcomplex. De jeugd kan gebracht en gehaald worden. We hanteren het Kiss & Ride principe. Ouders en verzorgers waarvan we hopen dat die zoveel mogelijk met de fiets komen, wachten op de parkeerplaats en houden zich aan de 1.5 meter regeling. De jeugd vertrekt na de training direct naar huis en blijft niet op de club hangen.

Jeugd tot en met 12 jaar traint 'als vanouds'. De jeugd van 13 tot en met 18 jaar doet een 'anderhalvemeterafstandstraining', waarbij alle richtlijnen van het RIVM moeten worden gevolgd. Alle coronaregels gelden ook gewoon op het sportcomplex! Vanuit de vereniging zullen aangewezen toezichthouders samen met handhavers van de gemeente toezichthouden. Aanwijzing van deze toezichthouders dienen zonder discussie te worden opgevolgd.

ONS SPORTPARK DE STROKEL BLIJFT BUITEN DE GEORGANISEERDE TRAININGEN ZOALS IN HET SCHEMA OPGENOMEN, VERBODEN TERREIN.

HET BOVENSTAANDE GELDT VOORLOPIG TOT EN MET 22 MEI.

Het bestuur.
 

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief