We pakken de draad weer (voorzichtig) op

22 April 2020 / Corona

Met spanning werd er uitgekeken naar de persconferentie van premier Mark Rutte. Het belangrijkste onderwerp voor onze vereniging was de verruiming van de maatregel voor het sporten.

 

Voor de kinderen in de bassischoolleeftijd was er positief nieuws. Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel. Er is geen toestemming gegeven voor officiële wedstrijden. Voor de jongeren tot en met 12 jaar mag er onder begeleiding buiten worden gesport. Voor de leeftijdsgroep tot en met 18 jaar is er eveneens toestemming, echter zal er 1.5 meter afstand in acht moeten worden genomen. De regering merkt hierbij op dat de gemeente hierover afspraken met de plaatselijke verenigingen moeten maken.

 

De jeugdcommissie en het bestuur zijn druk bezig te onderzoeken op welke wijze wij dat bij VVOG vorm kunnen geven. Wij hopen daarover spoedig meer bekend te kunnen maken.

 

Tot nader bericht vinden er op onze velden geen activiteiten plaats en blijft ons sportpark gesloten.

 

Het bestuur

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief