We pakken de draad weer (voorzichtig) op

22 April 2020 / Corona

Met spanning werd er uitgekeken naar de persconferentie van premier Mark Rutte. Het belangrijkste onderwerp voor onze vereniging was de verruiming van de maatregel voor het sporten.

 

Voor de kinderen in de bassischoolleeftijd was er positief nieuws. Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel. Er is geen toestemming gegeven voor officiële wedstrijden. Voor de jongeren tot en met 12 jaar mag er onder begeleiding buiten worden gesport. Voor de leeftijdsgroep tot en met 18 jaar is er eveneens toestemming, echter zal er 1.5 meter afstand in acht moeten worden genomen. De regering merkt hierbij op dat de gemeente hierover afspraken met de plaatselijke verenigingen moeten maken.

 

De jeugdcommissie en het bestuur zijn druk bezig te onderzoeken op welke wijze wij dat bij VVOG vorm kunnen geven. Wij hopen daarover spoedig meer bekend te kunnen maken.

 

Tot nader bericht vinden er op onze velden geen activiteiten plaats en blijft ons sportpark gesloten.

 

Het bestuur

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Lees bericht

Wat is de tussenstand van de loterij na 9 dagen?

12-05-2022

De stand op donderdag 12 mei om 18.00 uur was 1454 verkochte loten.

Nieuwsoverzicht Archief