We pakken de draad weer (voorzichtig) op

22 April 2020 / Corona

Met spanning werd er uitgekeken naar de persconferentie van premier Mark Rutte. Het belangrijkste onderwerp voor onze vereniging was de verruiming van de maatregel voor het sporten.

 

Voor de kinderen in de bassischoolleeftijd was er positief nieuws. Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel. Er is geen toestemming gegeven voor officiële wedstrijden. Voor de jongeren tot en met 12 jaar mag er onder begeleiding buiten worden gesport. Voor de leeftijdsgroep tot en met 18 jaar is er eveneens toestemming, echter zal er 1.5 meter afstand in acht moeten worden genomen. De regering merkt hierbij op dat de gemeente hierover afspraken met de plaatselijke verenigingen moeten maken.

 

De jeugdcommissie en het bestuur zijn druk bezig te onderzoeken op welke wijze wij dat bij VVOG vorm kunnen geven. Wij hopen daarover spoedig meer bekend te kunnen maken.

 

Tot nader bericht vinden er op onze velden geen activiteiten plaats en blijft ons sportpark gesloten.

 

Het bestuur

Lees bericht

Het 10e doet mee met de Grote Clubactie

25-10-2021

Een Superlot voor het 10e! Bedankt mannen!
Zaterdag 30 oktober inleveren Lotenboekjes op het Wedstrijdsecretariaat.

Lees bericht

Geen supportersbus naar Goes.

25-10-2021

Komende zaterdag zal er helaas geen supportersbus naar Goes rijden.

Lees bericht

JO14-1 in het nieuw gestoken

23-10-2021

Per vandaag is VVOG JO14-1 in het nieuw gestoken. Mooie trainingspakken zijn gekocht door middel van een sponsorbijdrage van ’t Regelhuys (Nina Kniknie) en Roelof Vlieg.

Nieuwsoverzicht Archief