We pakken de draad weer (voorzichtig) op

22 April 2020 / Corona

Met spanning werd er uitgekeken naar de persconferentie van premier Mark Rutte. Het belangrijkste onderwerp voor onze vereniging was de verruiming van de maatregel voor het sporten.

 

Voor de kinderen in de bassischoolleeftijd was er positief nieuws. Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel. Er is geen toestemming gegeven voor officiële wedstrijden. Voor de jongeren tot en met 12 jaar mag er onder begeleiding buiten worden gesport. Voor de leeftijdsgroep tot en met 18 jaar is er eveneens toestemming, echter zal er 1.5 meter afstand in acht moeten worden genomen. De regering merkt hierbij op dat de gemeente hierover afspraken met de plaatselijke verenigingen moeten maken.

 

De jeugdcommissie en het bestuur zijn druk bezig te onderzoeken op welke wijze wij dat bij VVOG vorm kunnen geven. Wij hopen daarover spoedig meer bekend te kunnen maken.

 

Tot nader bericht vinden er op onze velden geen activiteiten plaats en blijft ons sportpark gesloten.

 

Het bestuur

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief