VVOG veiling 2020 i.v.m. coronavirus uitgesteld

11 Maart 2020 / Bestuur VVOG / Algemeen

Vanmorgen heeft het bestuur met grote spijt moeten besluiten om de grote VVOG Veiling 2020 van aanstaande vrijdag niet door te laten gaan. Dit i.v.m. het coronavirus. Ook het Business Event van onze VVOG Business club aanstaande maandag gaat niet door.

De feiten

Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt dagelijks toe. Overal om ons heen worden maatregelen genomen om verdere besmettingen tegen te gaan. Wedstrijden gaan niet door, festivals worden afgelast, veel evenementen staan onder druk. In navolging van besluiten elders, om evenementen niet door te laten gaan, nemen ook wij hierin onze verantwoordelijkheid. We vinden dat dit hoort als (maatschappelijk) betrokken vereniging. We willen namelijk graag goed zorgen voor onze vrijwilligers en alle genodigden en achteraf niet hoeven zeggen: hadden we maar…..De veiling is uiteraard belangrijk, maar niet belangrijk genoeg om een onaanvaardbaar risico te nemen. Voor alle duidelijkheid: het is ons eigen besluit, op ons initiatief en niet op die van de (lokale) overheid. 

Wat houdt dit besluit concreet in voor de veiling?

We praten over uitstel en geen afstel. Er is helaas sprake van overmacht en het feit dat er geen risico’s moeten worden genomen.Veilingitems met een houdbaarheidsdatum worden t.z.t. in samenspraak met de aanbieders opnieuw onder de loep genomen. Mogelijk dat we die eerder veilen maar daar komen we spoedig op terug. Er is veel tijd en energie gestoken in het organiseren van deze veiling, zowel door de organisatie als de sponsoren. Er zal alles aan gedaan worden om deze inspanningen een succesvol vervolg te geven. De veiling zal plaatsvinden op een nader te bepalen tijdstip, voor nu denkt de organisatie aan de maand mei. Over de loterijen zullen wij spoedig nadere informatie verstrekken.

Tot slot

Wij kunnen slechts hopen dat ons besluit door iedereen wordt begrepen. VVOG staat voor sport, gezondheid en plezier en dat blijven we uitdragen. Voor het verloop van de wedstrijden neemt de KNVB een besluit. Deze gaan vooralsnog door. Wij verzoeken onze spelers vriendelijk voorlopig even te stoppen met “shake hands” en tot nader orde de tegenstanders en elkaar succes te wensen zonder handen te schudden.

De KNVB houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal indien nodig het advies van RIVM en GGD volgen.

Alvast dank voor ieders begrip en medewerking

Bestuur en Veilingteam VVOG

Lees bericht

VVOG gaat met nieuw elan seizoen 2020/2021 in

02-07-2020

Zoals iedere voetbalvereniging snakt ook VVOG naar het begin van een nieuw seizoen. Het afgelopen seizoen maar gauw vergeten en op naar een nieuwe uitdaging in het komende seizoen.

Lees bericht

De kantine gaat zaterdag weer open

30-06-2020

Zaterdag van 14.30 tot 18.00 uur open

Lees bericht

Gezocht: trainers en leiders voor onze jeugdteams!

29-06-2020

Wij zoeken o.a. voor;
JO15-2 (uitkomend 3e klasse) trainer(s) en JO15-4 (uitkomend 5e klasse) trainer(s) en leider(s).
Maar in diverse andere leeftijdscategorieën zijn ook trainers en leiders nodig!

 

Nieuwsoverzicht Archief