Snijders blijft, Finn en Dani gaan

3 Februari 2020 / Algemeen

 

Jeffrey Snijders heeft zijn contract bij VVOG met één seizoen verlengd. De amersfoortse ‘strijder’ gaat daarmee komend seizoen zijn vijfde contractjaar in op de Strolel. Bij VVOG heeft Jeffrey zich doorontwikkeld tot een multi-functionele speler die zowel als rechtsback als op het middenveld goed uit de voeten kan. De TC is blij met zijn contractverlenging en denkt dat er nog voldoende rek in zijn ontwikkeling zit .

Helaas is er ook minder goed nieuws te melden. Onze linksback Finn Kluiver heeft laten weten de aanbieding van VVOG naast zich neer te leggen. Hij is dit jaar overgekomen vanuit de jeugd van Fc Twente om zich bij VVOG zo snel mogelijk door te ontwikkelen. Zijn goede ontwikkeling is ook menig ander club niet ontgaan, vandaar dat Finn heeft besloten ‘een deurtje’ verder te gaan. Binnenkort zal bekend worden bij welke club dat is. In ieder geval wenst VVOG hem heel veel succes bij zijn volgende stap(pen). 

Ook Dani van Dijk heeft VVOG laten weten komend seizoen niet meer op ‘de Strokel’ te zullen acteren.  De bij VVOG opgeleide speler is dichtbij het eerste van de groen-witten gekomen, maar hij vindt dat op dit moment zijn ontwikkeling teveel stopt bij gebrek aan kansen in de A-selectie. De TC heeft begrip voor de beslissing van de centrumspits en hoopt dat hij een mooie club vindt waar hij veel aan spelen toekomt.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief