Terugblik en vooruitkijken tijdens de Nieuwjaarsreceptie

9 Januari 2020 / Bestuur VVOG / Algemeen

Afgelopen maandag was in de sfeervol versierde kantine op Sportpark de Strokel de Nieuwjaarsreceptie van onze voetbalclub, de gastheren waren het bestuur en de supportersvereniging ZAVO.

De voorzitter, Fred Moll, begon de avond met een toespraak en nadat hij iedereen welkom had geheten en uiteraard de beste wensen had gewenst, stond hij stil bij VVOG-ers die ons het afgelopen jar waren ontvallen. Onze ereleden Johan Boone en Piet Lancee en lid van verdienste Evert van de Berg werden herdacht met een minuut stilte.

Vervolgens werd het afgelopen jaar/seizoen in vogelvlucht doorgenomen, waaronder natuurlijk de teleurstellende plek van ons eerste elftal en het vroegtijdig uitvallen in het KNVB beker toernooi, verandering van trainer en met jeugdige nieuwe talenten waarmee een plek in de derde divisie hopelijk wordt gehandhaafd. Hiervoor vraagt onze voorzitter steuen aan alle VVOG-ers. Mooi om te zien dat het dames voetbal bij VVOG groeit en dat er veel enthousiasme en inzet te zien is bij alle teams. En dat zelfs meerdere teams kampioen waren geworden waaronder VVOG5. De toernooien waren een groot succes, met veel plezier werd er meegedaan aan de Wintercup, het Ome Jan Bouquet- en het Oliebollentoernooi. En dat het jammer was dat het Zuiderzeecup toernooi ophield te bestaan, uiteraard werd de organisatie nog hartelijk bedankt voor hun inzet al die tijd.

Het ledenaantal is gegroeid en er zijn nu 60 teams die in competitieverband spelen. Er worden jaarlijks ruim 1500 wedstrijden gespeeld en tussen de 3000 en 4500 trainingen georganiseerd. Die organisatie kost veel tijd en inzet van onze vrijwiligers, die alle hulp kunnen gebruiken. Twee vrijwilligers, Peter Kramer en Peter Bensing, werden extra bedankt voor hun jarenlange inzet en tot Lid van Verdienste benoemd.

Onze voorzitter blikte natuurlijk ook vooruit en liet weten dat de plannen voor de nieuwbouw in volle gang zijn. En er gesprekken worden gevoerd met architecten en financiers. Meer informatie over de volgende fase komt aan bod bij de Algemene Ledenvergadering op woensdag 15 januari. De Grote Veiling was vooral door de betrokkenheid van alle leden, sponsoren en de Harderwijkse samenleving een groot succes. Op 13 maart vind de volgende Veiling plaats, het veilingteam is al volop bezig om hier weer net zo'n succes van te maken. En met de woorden Houd de website in de gaten voor alle informatie, sloot onze voorzitter af.

Hierna werden de banners van de Grote Veiling getoond en werden de flyers verspreid. Ook was er een banner waarmee ondersteunende leden worden gevraagd die bij aanmelding een nieuwe geweldige VVOG sjaal krijgen en kon men hier een flyer van meenemen voor zichzelf of voor anderen.

Daarna was het tijd om met hapjes en drankjes gezellig bij te praten.

Terugblik en vooruitkijken Nieuwjaarsreceptie

Lees bericht

Maikel Lange naar VVOG

23-01-2020

De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Maikel Lange (27) komend seizoen bij VVOG komt voetballen. De technisch getalenteerde linkspoot kan op diverse posities op het middenveld uit de voeten.

Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Nieuwsoverzicht Archief