1e performance training talenten

20 December 2019 / Hoofd Jeugd Opleiding / Algemeen

Wat voor bijna alle voetbalverenigingen heel moeilijk is, is om na het voetballen in de jeugd direct aansluiting te vinden bij het eerste of tweede elftal. Zeker als deze elftallen uitkomen in de competities waar die van VVOG in uitkomen. Echter voor de uitstraling van je vereniging en motivatie van de talentvolle jeugdspelers om te willen voetballen in één van die selectie-elftallen vinden wij het nodig om er alles aan te doen en deze stap zo klein mogelijk te maken.


Dus naast de reguliere trainingen en wedstrijden is het dan noodzakelijk om de jeugdspelers die eventueel een kans zouden kunnen maken om ooit in het eerste elftal te voetballen hier zo goed mogelijk op voor te bereiden. We hebben er voor gekozen om met deze spelers in gesprek te gaan en met hen persoonlijk te bespreken wat zij zelf vinden dat moet verbeteren. In alle gevallen is er overeenstemming bereikt over wat er moet worden verbeterd.


Wij hebben door deze gesprekken precies in beeld wat er dient te worden verbeterd en vervolgens zijn er 2 zeer goede jeugdtrainers benaderd om hier invulling aan te geven. Deze trainers zijn Gert Jan Piksen (de trainer van VVOG JO19-1) en Willem Spiegelenberg (de trainer van VVOG JO15-1).
Echter om alles goed in beeld te brengen en te gaan starten heeft in basis veel te lang geduurd, maar op 18 december was het dan eindelijk zo ver. De eerste training heeft inmiddels plaatsgevonden en we moeten concluderen dat het een succes is geweest. Na de feestdagen zullen er nog meer van dit soort trainingen gaan plaats vinden.


Namens de trainers van deze talentvolle groep jeugdspelers wensen wij u fijne feestdagen en tot volgend jaar.


 

Performance training talenten VVOG

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief