VVOG tekent vernieuwde gouden convenant met PEC Zwolle

28 November 2019 / Jeugdcommissie / Algemeen

Zaterdagavond speelde PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-1). Voorafgaand aan dat duel vond in het Event Center van Hotel Lumen een bijeenkomst plaats waarbij alle convenantclubs van PEC Zwolle de hernieuwde overeenkomst ondertekenden.

De avond stond in het teken van het ondertekenen van de, al bestaande maar vernieuwde, contracten. Tevens vond er een tafelgesprek plaats met technisch manager Mike Willems, commercieel directeur Edwin Peterman, hoofden opleidingen Alexander Palland en Henk Brugge én keeperstrainer Diederik Boer, die als jonge keeper via huidig convenantclub Flevo Boys naar Zwolle kwam en vandaag de dag zijn kennis en kunde overbrengt op de keepers van de Voetbalacademie.

Na afloop van de ondertekening keek het gezelschap hoe PEC Zwolle, in een bijna uitverkocht MAC3PARK stadion, Fortuna Sittard met 3-1 versloeg.

De PEC Zwolle voetbalacademie werkt inmiddels samen met 33 amateurverenigingen uit de regio. Met deze partnerships wordt invulling gegeven aan de kernpropositie van PEC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio zal zijn en er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

PEC Zwolle werkt met vier soorten overeenkomsten: goud, zilver, brons en alliantie. De categorie is afhankelijk van het niveau waarop de jeugdteams spelen, het niveau waarop het eerste elftal speelt en het aantal spelers van de amateurvereniging dat op dit moment in de jeugd, de beloften of het eerste elftal van PEC Zwolle speelt.

Carlo Dengerink, Hoofd Jeugdopleiding VVOG, heeft de vernieuwde gouden overeenkomst getekend.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief