VVOG tekent vernieuwde gouden convenant met PEC Zwolle

28 November 2019 / Jeugdcommissie / Algemeen

Zaterdagavond speelde PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-1). Voorafgaand aan dat duel vond in het Event Center van Hotel Lumen een bijeenkomst plaats waarbij alle convenantclubs van PEC Zwolle de hernieuwde overeenkomst ondertekenden.

De avond stond in het teken van het ondertekenen van de, al bestaande maar vernieuwde, contracten. Tevens vond er een tafelgesprek plaats met technisch manager Mike Willems, commercieel directeur Edwin Peterman, hoofden opleidingen Alexander Palland en Henk Brugge én keeperstrainer Diederik Boer, die als jonge keeper via huidig convenantclub Flevo Boys naar Zwolle kwam en vandaag de dag zijn kennis en kunde overbrengt op de keepers van de Voetbalacademie.

Na afloop van de ondertekening keek het gezelschap hoe PEC Zwolle, in een bijna uitverkocht MAC3PARK stadion, Fortuna Sittard met 3-1 versloeg.

De PEC Zwolle voetbalacademie werkt inmiddels samen met 33 amateurverenigingen uit de regio. Met deze partnerships wordt invulling gegeven aan de kernpropositie van PEC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio zal zijn en er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

PEC Zwolle werkt met vier soorten overeenkomsten: goud, zilver, brons en alliantie. De categorie is afhankelijk van het niveau waarop de jeugdteams spelen, het niveau waarop het eerste elftal speelt en het aantal spelers van de amateurvereniging dat op dit moment in de jeugd, de beloften of het eerste elftal van PEC Zwolle speelt.

Carlo Dengerink, Hoofd Jeugdopleiding VVOG, heeft de vernieuwde gouden overeenkomst getekend.

Lees bericht

18 december de schaatsen uit het vet voor JO10, JO11 en JO13!

08-12-2019

Het jaarlijks terugkerend schaatsuitje voor de jeugd is dit keer op woensdagavond 18 december. Vanaf 18:45uur verzamelen, schaatsen van 19:00uur tot 21:00uur.

 

Lees bericht

Afhalen Jumbo Spaaractie

06-12-2019

De gepersonaliseerde VVOG artikelen die onlangs gespaard konden worden bij de Jumbo, kunnen morgen 7 december afgehaald worden bij de RSG, Eisenhowerlaan 59 in Harderwijk.

Lees bericht

Winterstop van 20 december 2019 tot 6 januari 2020

06-12-2019
In deze periode zijn er buiten het geplande toernooi GEEN activiteiten. 
 
Nieuwsoverzicht Archief