Vrijwilligers kantineteam ontvingen nieuwe shirts

5 November 2019 / Algemeen

Onlangs hebben de eerste vaste vrijwilligers van ons kantineteam, Diana, Sabine, Astrid, Nel, Henri, Hans en Martinus, het nieuw poloshirts in ontvangst genomen. Het shirt is bedrukt met het “op naar de top” logo, de Harderwijkse vlag en het logo van support Casper.  Met dat laatste dragen wij bij aan meer bekendheid voor die belangrijke Stichting wat onderzoek doet naar het bestrijden van alvleesklierkanker.  Coordinator Jan Jansen hoopt dat het mooie shirt een extra aantrekkingskracht heeft en mensen uitnodigt om zijn team vrijwilligers te komen versterken. Er zijn meer handjes nodig om het rooster rond te kunnen krijgen en de kantine ook op de woensdagmiddag, maandag- en , dinsdagavond te openen.

Wil je het gezellige team een paar uurtjes komen helpen of heb je vragen…? Neem dan gerust even contact op en we beantwoorden alle vragen.

Aanmelden kan via vrijwilligers@vvog.nl.

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Lees bericht

Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

01-06-2020

De jeugd mag lekker voetballen! Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

Nieuwsoverzicht Archief