Vrijwilligers kantineteam ontvingen nieuwe shirts

5 November 2019 / Algemeen

Onlangs hebben de eerste vaste vrijwilligers van ons kantineteam, Diana, Sabine, Astrid, Nel, Henri, Hans en Martinus, het nieuw poloshirts in ontvangst genomen. Het shirt is bedrukt met het “op naar de top” logo, de Harderwijkse vlag en het logo van support Casper.  Met dat laatste dragen wij bij aan meer bekendheid voor die belangrijke Stichting wat onderzoek doet naar het bestrijden van alvleesklierkanker.  Coordinator Jan Jansen hoopt dat het mooie shirt een extra aantrekkingskracht heeft en mensen uitnodigt om zijn team vrijwilligers te komen versterken. Er zijn meer handjes nodig om het rooster rond te kunnen krijgen en de kantine ook op de woensdagmiddag, maandag- en , dinsdagavond te openen.

Wil je het gezellige team een paar uurtjes komen helpen of heb je vragen…? Neem dan gerust even contact op en we beantwoorden alle vragen.

Aanmelden kan via vrijwilligers@vvog.nl.

Lees bericht

VVOG in actie tegen Racisme

22-11-2019

Morgen maken we gezamenlijk een statement tegen racisme en hopen wij met de nieuwe aanvoerdersbanden, het eerder ingevoerde “Shake Hands”,  de bewustwording van respect weer onder de aandacht te brengen.

Lees bericht

Nieuwe RESPECT aanvoerdersbanden voor VVOG

22-11-2019

Om ervoor te zorgen dat de voetballers van VVOG blijvend herinnerd worden aan de kernwaarde RESPECT, ontvangen alle aanvoerders van VVOG de komende weken een aanvoerdersband, van de jongste jeugd tot en met het 1e elftal.
 

Lees bericht

4 december komt Sinterklaas bij VVOG

22-11-2019

Woensdagmiddag 4 december om 15:30uur komt Sinterklaas de voetballertjes van VVOG bezoeken.

Nieuwsoverzicht Archief