Derby DVS'33- VVOG GRATIS voor jeugdspelers

1 November 2019 / Algemeen

Morgen is het eindelijk zover, de derby DVS’33 Ermelo – VVOG Harderwijk! We verwachten een mooie wedstrijd vol spanning en strijd.

Op social media is de wedstrijd tussen VVOG en DVS’33 al een tijdje aan de gang. Bekijk hiervoor onze socialmedia kanalen Facebook en Instagram  maar ook die van DVS’33.

De laatste training van VVOG 1 begon donderdagavond met een oorverdovend vuurwerk om onze jongens nog eens extra te motiveren! Check hier het filmpje;.

Donderdagavond stond ook de VVOG Late Night uitzending vanaf de Vischmarkt volledig in het teken van de derby. Job Moll was in gesprek met Goossen Luytjens (oud teammanager VVOG1), Jan-Jurrien Hop (speler VVOG 1), Daan Dekker (jeugdspeler JO19-1 VVOG), Bastiaan Vrijhof (de Stentor), Mark Tukker (DVS’33-fan en zanger derbylied) en Mike Ahrens (oud speler DVS’33, nu speler VVOG 1) over het gevoel, de verwachtingen en de sfeer van de derby. Klik hier om de uitzending te bekijken 

Ook op de wedstrijddag zelf zijn er ludieke acties te verwachten. We kijken er naar uit!

Bij deze nogmaals de oproep aan alle (jeugd)spelers van VVOG om gezamenlijk naar Ermelo te fietsen en onze jongens aan te moedigen. Veel groen-witte supporters langs de lijn zal zeker positief werken op het resultaat, net als de afgelopen derby’s! Toegang is voor jeugdspelers gratis op vertoon van je geldige ledenpas.

We rekenen op sportief gedrag en op een mooie voetbalmiddag!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief