Jaarlijkse thema-avond PEC Zwolle XXL

23 Oktober 2019 / Jeugdcommissie / Algemeen

De thema-avond XXL op 20 november is een exclusief event voor dertig amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantclubs. 
Dit jaar zijn er een aantal nieuwe thema's toegevoegd aan de workshops, die zowel binnen als buiten op het veld plaatsvinden. Inschrijven voor deze workshops is mogelijk via de onderstaande button. De thema's en inhoud van de verschillende workshops vindt u eveneens via de onderstaande link naar de website van PEC Zwolle. Wil je zeker zijn van een plek bij een bepaalde workshop? Meld je dan tijdig aan.


Programma
18.30 uur: inloop in het MAC3PARK stadion
19.00 uur: start plenair programma
21.45 uur: afsluiting Thema-avond XXL

Na het welkomstwoord van voorzitter Adriaan Visser trapt sportpsycholoog Martijn Ruitenburg het inhoudelijke gedeelte af met de lezing ‘De balans tussen winnen en ontwikkelen’. Daaropvolgend wordt er door de PEC Zwolle Voetbalacademie uitleg gegeven over spelprincipes. Hoe dit er in de praktijk uitziet laten de trainers op het veld zien tijdens de workshops van de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Erben Wennemars (Performance Coach PEC Zwolle) zorgt voor de afsluiting van de avond.
 

Voor meer informatie en aanmelden:

https://peczwolle.nl/nieuws/thema-avond-pec-zwolle-xxl-op-woensdag-20-november

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief