Pitch heeft €250 opgeleverd: Rabo Club support

6 Oktober 2019 / Algemeen

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Ook VVOG heeft zich aangemeld en heeft als doel; Herinrichting van de kantine. Rabobankleden kunnen hun stem vanaf 27 september uitbrengen en het zou natuurlijk top zijn als onze club veel stemmen krijgt.

Inmiddels heeft Gert Jan op 1 oktober de pitch bij de Rabobank gedaan. Deze pitch heeft onze voetbalclub al € 250,-- opgeleverd. Een mooi bedrag welke besteed gaat worden aan de herinrichting van de kantine. 

Maar.......we kunnen samen dit bedrag vergroten als er veel op VVOG gestemd wordt. Het stemmen kan tot en met 11 oktober door Rabobankleden.

Dus hierbij nogmaals de oproep aan de Rabobankleden om te stemmen op VVOG! Gebruik hiervoor de volgende link:https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/stemmen/details/51955-voetbalver-vvog

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief