Pitch heeft €250 opgeleverd: Rabo Club support

6 Oktober 2019 / Algemeen

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Ook VVOG heeft zich aangemeld en heeft als doel; Herinrichting van de kantine. Rabobankleden kunnen hun stem vanaf 27 september uitbrengen en het zou natuurlijk top zijn als onze club veel stemmen krijgt.

Inmiddels heeft Gert Jan op 1 oktober de pitch bij de Rabobank gedaan. Deze pitch heeft onze voetbalclub al € 250,-- opgeleverd. Een mooi bedrag welke besteed gaat worden aan de herinrichting van de kantine. 

Maar.......we kunnen samen dit bedrag vergroten als er veel op VVOG gestemd wordt. Het stemmen kan tot en met 11 oktober door Rabobankleden.

Dus hierbij nogmaals de oproep aan de Rabobankleden om te stemmen op VVOG! Gebruik hiervoor de volgende link:https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/stemmen/details/51955-voetbalver-vvog

 

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Trainingsmaterialen en teamtassen met wedstrijdtenues afhalen

06-08-2020

Zaterdag 8 augustus afhalen trainingsmaterialen en kleding volgens onderstaand schema.

Lees bericht

Jeugdcommissie weer op volle sterkte!

04-08-2020

Jan Bottenheft komt de Jeugdcommissie versterken.

Nieuwsoverzicht Archief