Pitch heeft €250 opgeleverd: Rabo Club support

6 Oktober 2019 / Algemeen

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Ook VVOG heeft zich aangemeld en heeft als doel; Herinrichting van de kantine. Rabobankleden kunnen hun stem vanaf 27 september uitbrengen en het zou natuurlijk top zijn als onze club veel stemmen krijgt.

Inmiddels heeft Gert Jan op 1 oktober de pitch bij de Rabobank gedaan. Deze pitch heeft onze voetbalclub al € 250,-- opgeleverd. Een mooi bedrag welke besteed gaat worden aan de herinrichting van de kantine. 

Maar.......we kunnen samen dit bedrag vergroten als er veel op VVOG gestemd wordt. Het stemmen kan tot en met 11 oktober door Rabobankleden.

Dus hierbij nogmaals de oproep aan de Rabobankleden om te stemmen op VVOG! Gebruik hiervoor de volgende link:https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/stemmen/details/51955-voetbalver-vvog

 

Lees bericht

ZALMKADO : Een feestelijke actie bij VVOG!

10-12-2019

Dat wordt smullen!

Lees bericht

Maandag 16 december: Dwight Lodeweges, Assistent Bondscoach van het Nederlands Elftal komt naar VVOG!

10-12-2019

We zijn heel erg blij en trots om aan te kondigen dat Dwight Lodeweges, voorheen hoofdtrainer bij VVOG, nu assistent bondscoach op maandag 16 december naar VVOG komt.

Lees bericht

Jumbo actie groot succes

10-12-2019

Voor degenen die verhinderd waren, zaterdag 14 december is er nog een kans om de spullen af te halen bij VVOG in het Wedstrijdsecretariaat.

Nieuwsoverzicht Archief