Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22 September 2019 / Algemeen

Komende week staat de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB beker op het programma. Deze wedstrijden worden gespeeld onder de reglementen van het Betaalde Voetbal. Zoals bekend wil de KNVB het vuurwerkgebruik verbannen uit het voetbal. Het afsteken van vuurwerk is volgens de Nederlandse wet niet toegestaan en is bovendien gevaarlijk. Zeker op dichtbevolkte tribunes. Zo kan knalvuurwerk gehoorschade opleveren, kunnen fakkels zware brandwonden tot gevolg hebben en is het inademen van rook schadelijk voor de luchtwegen. Daarnaast is de club aansprakelijk in het geval van letsel bij supporters en ook kan het de club forse boetes opleveren. Binnen het amateurvoetbal staan hier al boetes op echter deze boetes in het betaalde voetbal zijn nog zwaarder.

Boetes vuurwerk

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief