Even voorstellen: Carlo Dengerink

2 September 2019 / Algemeen

Een nieuw gezicht binnen de vereniging geeft aanleiding om vragen te stellen. Dus voor mij een goede reden om mij even voor te stellen.

Vanaf komend seizoen zal ik de functie van Hoofd Opleidingen gaan bekleden bij VVOG.

Mijn naam is Carlo Dengerink wonende te Deventer. Al sinds jaar en dag ben ik bezig met voetbal. Eerst als voetballer bij Go-Ahead in Deventer. Bij deze vereniging ben ik ook als trainer begonnen. Na mijn CIOS opleiding heb ik bij diverse clubs op als trainer gewerkt.

In 2013 ben ik als HO begonnen bij OWIOS in Oldebroek, na 3 mooie seizoenen en het bereiken van het certificaat Lokale Jeugd Opleiding ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging vond ik bij Zwart-Wit’63 waar ik afgelopen 3 seizoenen met veel plezier als Hoofd Opleidingen gewerkt heb.

De functie van HO is zeer veelzijdig. Alle facetten van het voetbal komen hierin aan bod, iets wat mij erg aanspreekt. Afgelopen jaar heb ik de opleiding Hoofd Opleiding B bij de KNVB afgerond.

Dit seizoen ben ik met veel plezier begonnen bij deze mooie club waar ik samen met trainers, coördinatoren en Jeugdcommissie mijn steentje mag bijdragen voor een goede jeugdopleiding waar kinderen met plezier voetballen.

Mocht u vragen hebben over voetbaltechnische zaken, dan kunt u contact met mij opnemen.

Met sportieve groet,

Carlo Dengerink

Lees bericht

Lees hier de digitale versie van het speciale veiling magazine 2020

28-02-2020

Interessante interviews, nieuws over de nieuwbouw en het overzicht van items die op 13 maart geveild gaan worden. Lees het nu.

Lees bericht

Stand van zaken Veiling 13 maart 2020

27-02-2020

Er zijn al 230 veilingitems aangeboden

Lees bericht

Dank aan twee topverkopers met oprechte clubliefde

25-02-2020

Adrie en Jo de Lange fietsen heel Harderwijk en Hierden af om de nieuwbouwloten aan de man te brengen

Nieuwsoverzicht Archief