Betreden sportpark tijdens zomerstop

18 Juli 2019 / Algemeen

Graag vragen we jullie aandacht voor het volgende:

Vanaf 17 juni is het sportpark al gesloten voor activiteiten. Toch zijn er leden die zich hier niets van aantrekken en zich toch bevinden op het park. De gemeente controleert dit ook en zal verbaliserend optreden. We vragen jullie dan ook met klem hier rekening mee te houden en het sportpark niet (meer) te betreden. Hieronder nogmaals het bericht wat eerder is gecommuniceerd m.b.t. de zomerstop.

 

Zomerstop 2019 vastgesteld

Vanaf 17 juni 2019 sluiten we de hekken van ons sportpark. Dan start het groot onderhoud aan de velden en het herstel van het natuurgras. Het is dan niet meer toegestaan gebruik te maken van de gras- en kunstvelden.

De kantine, het wedstrijdsecretariaat en het sponsorhome zijn alleen in overleg te gebruiken. Wij vragen met klem om die rustperiode te respecteren en niet tegen de afspraken in toch eerder te gaan trainen.

Start zomerstop:

  • vanaf 17 juni 2019 (alle teams)

Aanvang training nieuwe seizoen:

  • Aanvang trainingen selectieteams: vanaf maandag 12 augustus 2019
  • Aanvang trainingen overige teams: vanaf maandag 26 augustus 2019
Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief