Klimmen JO11-1

16 Juni 2019 / Jeugd

De jongens en meisjes verkochten wel 89 clubactieloten en dit resulteerde in de geweldige hoofdprijs van SOS Events. Dit bedrijf is een goede sponsor van onze vereniging en stelde een arrangement beschikbaar om te komen klimmen in het nieuwe klimbos van Harderwijk

Vrijdagmiddag na schooltijd verzamelden de jongens en meiden, maar ook Mees (de trainer) en een aantal enthousiaste ouders, zich bij de Boekhorstlaan in Harderwijk. De meeste kwamen toch met een gespannen gezicht het terrein oplopen. Best spannend om te gaan klimmen, de meeste hadden dit nog niet eerder gedaan. Eerst kregen we een uitleg wat we gingen doen, waar we op moesten letten en wat je vooral NIET moest doen! We hebben de eerste ronde als groep afgerond, hier en daar hing er een VVOG’er in de touwen en moesten we elkaar helpen om verder te komen in het parcours. De tweede ronde konden de ouders de jongens en meiden van de JO11-1 echter al niet meer bijhouden. Wat hebben we een plezier beleefd! Na het klimmen hebben we middels een BBQ en patat een gezellig seizoen bij onze leider Jan afgesloten.  

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Lees bericht

Webshop kleding actie

19-09-2019

Speciale aanbieding voor leden!

Lees bericht

VVOG voor KNVB beker tegen Ajax (Am).

19-09-2019

Dinsdag 24 september speelt VVOG een thuiswedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de (grote) KNVB beker tegen de amateurs van Ajax.

Nieuwsoverzicht Archief