Gert Nummerdor trainer Dames 1

27 Mei 2019 / Algemeen

Gert Nummerdor is de nieuwe coach van Dames 1. De trainer komt over van DVS’33 en kijkt met veel enthousiasme uit naar de samenwerking met de dames.

Na een periode zonder Dames 1 is er vanaf komend seizoen weer een team te bewonderen op De Strokel. Monique Mennen is erg blij met de comeback van Dames 1 en de aanstelling van Nummerdor. “Na een periode zonder Dames 1 is er weer een vlaggenschip. Dames O19 wordt vanaf komend seizoen Dames 1. Hopelijk kunnen we dat team versterken met een aantal ervaren speelsters. Ik ben daarnaast ook heel blij dat Gert de nieuwe trainer wordt van het team.”

Nummerdor kijk uit naar komend seizoen. “Ik heb er heel veel zin in. De afgelopen periode heb ik de meiden van wat dichterbij mogen volgen. Het is een ontzettend leuke groep en daarnaast ook een hecht team. Ook is VVOG een warme club met vriendelijke mensen.”

Nummerdor wil de dames in hun kracht zetten. “Meiden zijn heel coachbaar en daarom kan je heel doelgericht met ze trainen. We gaan komend seizoen laten zien wat we kunnen. Bij VVOG lopen meiden rond die heel goed kunnen voetballen. Ze verdienen het om gezien te worden.”

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief