Onze Kampioenen gehuldigd

22 Mei 2019 / Jeugd

De kampioenen van dit seizoen werden afgelopen zaterdag onder luid gejuich gehuldigd.

De toppers van het winterseizoen waren de JO15-7, de JO15-3 en de MO19-1. De JO15-7 liepen ook met de vlaggen aangezien ze ballenjongen waren dit weekend.

Natuurlijk liepen ook alle talenten van de JO8, JO9 en JO10 een ererondje. De KNVB houdt van hen wel de uitslagen bij, maar geen competitiestanden. Het is heel duidelijk dat enthousiasme en plezier bij hen voorop staat. Daarom zijn ze voor ons allemaal kampioen en zo konden deze 17 teams (ongeveer 160 spelertjes!) ook hun opwachting maken op het hoofdveld. Ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes stonden naast alle andere supporters langs de lijn om ze hun verdiende eerbetoon te geven.

JO15-1 heeft hun kampioensfeestje bij de vorige thuiswedstrijd al gehad, zij kwamen met de schaal naar Harderwijk. Ze waren er graag allemaal bij geweest, maar konden er helaas niet allemaal bij zijn, omdat zij met andere teams mee voetbalden. ( https://www.vvog.nl/nieuws/13814/jo15-1-kampioen )

Naast de JO15-1 zijn er nog 4 teams die kampioen kunnen worden. Dat blijft nog even spannend tot en met de laatste wedstrijden. Lijkt het jou ook leuk te komen voetballen bij VVOG meldt je aan via de site! Volgende week zaterdag heeft de Voetbalschool een open inloop voor alle 4-7 jarigen!

 

 

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief