Onze Kampioenen gehuldigd

22 Mei 2019 / Jeugd

De kampioenen van dit seizoen werden afgelopen zaterdag onder luid gejuich gehuldigd.

De toppers van het winterseizoen waren de JO15-7, de JO15-3 en de MO19-1. De JO15-7 liepen ook met de vlaggen aangezien ze ballenjongen waren dit weekend.

Natuurlijk liepen ook alle talenten van de JO8, JO9 en JO10 een ererondje. De KNVB houdt van hen wel de uitslagen bij, maar geen competitiestanden. Het is heel duidelijk dat enthousiasme en plezier bij hen voorop staat. Daarom zijn ze voor ons allemaal kampioen en zo konden deze 17 teams (ongeveer 160 spelertjes!) ook hun opwachting maken op het hoofdveld. Ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes stonden naast alle andere supporters langs de lijn om ze hun verdiende eerbetoon te geven.

JO15-1 heeft hun kampioensfeestje bij de vorige thuiswedstrijd al gehad, zij kwamen met de schaal naar Harderwijk. Ze waren er graag allemaal bij geweest, maar konden er helaas niet allemaal bij zijn, omdat zij met andere teams mee voetbalden. ( https://www.vvog.nl/nieuws/13814/jo15-1-kampioen )

Naast de JO15-1 zijn er nog 4 teams die kampioen kunnen worden. Dat blijft nog even spannend tot en met de laatste wedstrijden. Lijkt het jou ook leuk te komen voetballen bij VVOG meldt je aan via de site! Volgende week zaterdag heeft de Voetbalschool een open inloop voor alle 4-7 jarigen!

 

 

Lees bericht

Nieuws van de TC over de A-selectie

05-04-2020

Coronacrisis of niet, achter de schermen wordt gewoon hard doorgewerkt om komend seizoen een kwalitatief goede selectie, staf en begeleiding neer te zetten.

 

Lees bericht

SOS Events heeft EscapeRoom@Home ontwikkeld

04-04-2020

Speciaal voor VVOG leden

Lees bericht

Pernelly Biya terug op het oude nest!

03-04-2020

Perry Biya (26) komt terug naar VVOG! De goedlachse buitenspeler uit Apeldoorn speelde eerder al met veel succes 5 seizoenen voor VVOG, waarin hij in totaal 38 keer scoorde.

Nieuwsoverzicht Archief