Naleving alcoholbeleid

17 Mei 2019 / Algemeen

Afgelopen week heeft de Gemeente Harderwijk een nalevingsonderzoek gedaan naar de verkoop van alcohol aan minderjarigen. Tijdens dit onderzoek is er bij onze club geen alcohol verkocht aan een 17-jarige Mysteryshopper die ingezet is door de Gemeente. De Gemeente heeft ons daarvoor gecomplimenteerd.
We zijn natuurlijk erg blij met dit resultaat, maar het belangrijkste is dat we met z’n allen scherp blijven op naleving van ons alcoholbeleid. Voor meer informatie over ons alcoholbeleid, zie https://www.vvog.nl/clubinformatie/beleid/alcohol.
 
Van donderdag 23 mei tot en met zondag 2 juni organiseert NIX18 de landelijke campagne ‘NIX zonder ID-actie’. Tijdens deze actie wil de campagne het tonen van het ID door jongeren en het naleven van verkopers van de leeftijdsgrens van 18 jaar extra aandacht geven. Wij zullen hier ook aandacht aan schenken, o.a. op onze social media kanalen en website.
 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief