Neal Mountney trainer van VVOG 3

8 Mei 2019 / Bestuurslid Voetbalzaken / Algemeen

Mijn naam is Neal Mountney en vanaf komend seizoen ben ik trainer van VVOG 3. Mijn twee zonen voetballen in de jeugd van VVOG en dankzij hen ben ik in contact gekomen met Henk Drost en Gerrit Hup. Na een paar gesprekken bleek dat er veel vertrouwen is om een mooie samenwerking aan te gaan. Als speler heb ik mooie momenten mee mogen maken en kunnen ervaren hoe leuk het spelletje is. Ik hoop dat plezier dit seizoen over te kunnen brengen. Na een tussenjaar (waarin ik druk bezig ben geweest met de opzet van een eigen bedrijf) ga ik komend seizoen met veel zin weer het avontuur als trainer aan. Als trainer heb ik de nodige ervaring opgedaan bij Nunspeet, Vierhouten en Hulshorst.

Tijdens mijn actieve loopbaan heb ik bij de volgende clubs gespeeld; De Bilt, PEC Zwolle, Kozakken Boys, SDC Putten, Dovo, v.v. Nunspeet, Vierhouten en Hulshorst.

Bij VVOG 3 vind ik hopelijk een gemotiveerd team waar alle facetten van het clubvoetbal nadrukkelijk aanwezig zullen zijn. Plezier, ontwikkeling en overwinningen zullen de belangrijkste kernpunten worden. Zowel voor mij als trainer, alsmede voor de spelers individueel en als team. Als trainer geloof ik in de intelligentie en vernieuwende ideeën van een nieuwe generatie spelers. Mijn trainingswijze is dan ook vooral gericht op het aanreiken van zoveel mogelijk “tools” en het aanleren van meerdere kwaliteiten waardoor de speler uit een grote vijver van bewegingen en mogelijkheden een creatieve en goede oplossing weet te bedenken. Tijdens een wedstrijd zullen de spelers dan hun eigen keuzes ondervinden en zich snel ontwikkelen door die bewustheid ook te gebruiken om tot juiste keuzes te komen. De verschillende onderdelen van het spel zoals techniek, tactiek, conditie, mentaliteit en inzicht zullen de basis vormen van de trainingsopbouw. Ik heb veel zin om te gaan beginnen en om de komende weken het team te gaan leren kennen.

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief