Finn Kluiver naar VVOG!

3 Mei 2019 / Bestuur VVOG / Algemeen

Eén van de grote Harderwijkse voetbaltalenten komt komend seizoen voor VVOG spelen: Finn Kluiver.  Op dit moment speelt Finn nog voor Twente onder 19 en dat elftal draait zeer goed; vijf wedstrijden voor het einde van de competitie is promotie namelijk al veilig gesteld. Toch kiest Finn ervoor om naar VVOG te gaan. Finn: “Ik kon ook door bij Fc Twente, maar ik denk dat de stap naar VVOG op dit moment beter is voor mijn ontwikkeling. Slagen in het betaald voetbal blijft mijn ambitie.” 

Finn is een ambitieuze linkspoot, die al vroeg bij de jeugd van vv Hierden gescout werd door de BVO’s. Vanaf zijn 10e speelt hij namelijk voor Fc Twente, met een klein uitstapje naar Vitesse. Hij combineert het voetballen met een opleiding Sport & Bewegen. Het jeugdige talent gaat vol voor de linksback positie. Die positie is namelijk vacant geworden doordat Roelof de Groot vanwege een slepende blessure moest stoppen met voetbal en Desmond Sturing terug gaat naar NSC.

VVOG is blij met de komst van Kluiver en wenst hem veel succes bij VVOG.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief