De VVOG Dolfijne dag komt er weer aan!

3 Juni 2019 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zoveel te beleven in één dag

Het Dolfinarium is de leukste plek om samen met het gezin, collega’s of partners een dagje naartoe te gaan. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa duik je in de onderwaterwereld van het Dolfinarium en ontmoet je dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, roggen en haaien. Geniet van 9 voorstellingen en educatieve presentaties. En de kinderen? Die kunnen lekker spelen in één van de vier speeltuinen óf losgaan op de waterglijbanen van Waterpret. Een uniek uitje én een onvergetelijke dag vol plezier voor iedereen?

Beste sponsor van VVOG, leden én niet-leden,

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseert de sponsorcommissie van VVOG wéér ”De VVOG-Dol-fijne-dag” een dag waarop veel te beleven valt.

U bent deze dag tegen een speciaal tarief van slechts € 13,00 per persoon (kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis mee) van harte welkom in het Dolfinarium. En u natuurlijk niet alleen! Ook uw gezin en uw medewerkers met hun gezinnen zijn van harte welkom in het Dolfinarium.

Voor u een uniek uitje én een onvergetelijke dag vol plezier maar gelijktijdig steunt u ook onze voetbalvereniging VVOG en de Stichting “Dreamnight at the Zoo”. De opbrengst van de kaartverkoop wordt verdeeld en komt de vereniging en de stichting ten goede!

Eén avond per jaar gaat het Dolfinarium belangeloos open voor een onvergetelijke avond in het Dolfinarium voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen en hun familieleden. Deze speciale gasten zijn vaak niet in de gelegenheid om het Dolfinarium te bezoeken; veel kinderen worden verzorgd in kinderziekenhuizen en instituten. De Stichting “Dreamnight at the Zoo” ontvangt GEEN subsidies en is volledig afhankelijk van giften en wij zijn dan ook blij hieraan te kunnen bijdragen.

VVOG en het Dolfinarium verwelkomen u graag op zaterdag 29 juni 2019 vanaf 10:00 uur bij de entree. Bij de ingang ontvangt u een parkplattegrond met de tijden van de voorstellingen van die dag. Om 12:00 uur (tijd onder voorbehoud) is er bij de dolfijnenvoorstelling in DolfijndoMijn een apart vak met zitplaatsen voor VVOG gereserveerd! Dus een mooie plek is gegarandeerd voor u.

De tickets zijn te bestellen via deze spelciale pagina op de website. Let op! Deze speciale tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website van VVOG en NIET verkrijgbaar aan de kassa van het Dolfinarium en niet geldig in combinatie met andere acties. 

Het Dolfinarium beschikt ook over meerdere evenementlocaties die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld: een personeelsfeest, een bedrijfsuitje of een vergadering. Denk hierbij aan een borrel met hapjes en drankjes, een lunchbuffet of een uitgebreid dinerbuffet. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met het Dolfinarium via sales@dolfinarium.nl.

Wij zien u graag op 29 juni 2019 in het Dolfinarium!

Met vriendelijke groet,

 

Sponsorcommissie VVOG & medewerkers van het Dolfinarium

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief