VVOG KLOMPEN TE KOOP

31 Maart 2019 / ZAVO

We kregen al vaker de vraag of we klompen met het VVOG logo kunnen leveren. Nu is het zover. We hebben een eenmalige actie, waarbij we blanke klompen met het VVOG LOGO kunnen leveren. De kosten zijn 25 euro. De klompen zijn tot en met 20 april te bestellen via de volgende mailadressen: bouwmeester011@kpnmail.nl of zavo@vvog.nl Na 20 april zullen we de bestellingen plaatsen en we hopen dan twee weken later de klompen te kunnen leveren. Geef bij je bestelling even je naam, adres en de gewenste (klomp) MAAT door! Groet namens het bestuur van de ZAVO.
Lees bericht

Vrijwilliger in de schijnwerpers: Fred Moll

29-05-2020

Het is een onzekere tijd. Voor VVOG, voor alle leden en hun families, voor iedereen op deze wereld en dus ook voor mij als voorzitter. Vanaf begin maart staat bijna alles stil bij de vereniging en zijn we achter de schermen bezig om de boel draaiende te houden met in ons achterhoofd een aantal scenario’s.

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Nieuwsoverzicht Archief