Bas Wobbes maakt de stap

5 Maart 2019 / Algemeen

Na vier jaar afwisselend in de 1e klasse en hoofdklasse bij Hoogland gespeeld te hebben maakt Amersfoorter Bas Wobbes (23) de stap naar VVOG.

Bas is een creatieve aanvaller die zowel in de spits als achter de spits goed uit de voeten kan. Bas scoort makkelijk (deze competitie al 9 goals) en staat bekend om zijn loopvermogen, zijn combinaties en gevaarlijke vrije trap. 

Voor twee spelers uit de selectie van VVOG (Harrie Kersten en Jeffrey Snijders red.) betekent de komst van Bas een hereniging, want bij Afc Quick vormden zij een aantal jaren de beruchte ‘gouden driehoek’. Hopelijk zien we nog vele driehoekjes van hen terug op de velden bij VVOG.

Wij wensen Bas alvast veel succes met zijn komst naar VVOG en daarnaast wensen wij hem een prachtig slot van de competitie. Hoogland staat momenteel 5e in de zondag hoofdklasse A en heeft reeds een periodetitel op zak.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief